2777
2789
عنوان

پسری که دوسش دارم درونگراس

1193 بازدید | 68 پست

روش کراشم

و همیشه به ازدواج باهاش فکر میکنم🫣خیلی درونگراس میترسم😅🤣

لطفا چیزی بهم نگین ،بعد ماه رمضون بهش می‌خوام بگم بنظرتون بهم میخوریم؟من میانگرام و اون درونگرا

درونگرا ها خیلی تو رابطه سرد هستن؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

چرا توی ماه رمضون نمیگی؟ 😐😐😐😐😐

گناه نمیشه؟😂

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهههههههههه 🤣🤣🤣🤣🤣

آخه مقید هست ولی مذهبی نیست

اگه ادمی رو پیدا کنه کنارش خوب باشه درون گرا یهو کنار اون ادم تبدیل ب شاد ترین پر حرف ترین و هجانی ترین ادم میشه

سخته بعنوان ی درون گرا میگم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
نه ولی از پشت تلفن هیچ وقت نمیتونی بفهمی ناراحته یا قهره یا چیزی اصلا بروز نمیده

نه تو دانشگاه بهش میگم

آدمای درونگرا تو رابطه سرد هستن؟

آخه مقید هست ولی مذهبی نیست

ربطی نداره کار خاصی نمیخوای بکنی که یه پیشنهاده 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

اگه ادمی رو پیدا کنه کنارش خوب باشه درون گرا یهو کنار اون ادم تبدیل ب شاد ترین پر حرف ترین و هجانی ت ...

واقعا حقش یه دختر خوبه

نمی‌دونم اصلا بهش بگم یا نه ،اخساس میکنم لیاقت داره با یه آدم خوب زندگی کنه