2777
2789
عنوان

برم دنبال علاقه‌ام یا به حرف مامانم گوش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 38 پست
ممنونم ، حقوق پرستارها بالای ۱۵ هست ، اینکه تو چه بیمارستانی باشی دولتی یا خصوصی یا تامین اجتماعی حق ...

خوبه پس 

واسه پشیمون کردنم چقدر اطلاعات غلط بهم دادن😕

مرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه پس واسه پشیمون کردنم چقدر اطلاعات غلط بهم دادن😕مرسی

شغل سختیه شیفت شب داره ، سر و کله زدن با بیمار و همراه بیمار داره ، خیلی جاها باید در مقابلشون به ناحق کوتاه بیای ، شیفت اجباری داره و ... همه اینا رو در نظر بگیر . 

، من خودم میخوام دوباره کنکور بدم برای دندون اینم فقط و فقطط بخاطر علاقم 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

شغل سختیه شیفت شب داره ، سر و کله زدن با بیمار و همراه بیمار داره ، خیلی جاها باید در مقابلشون به نا ...

بله متوجهم، من واقعا شیش ماه بیمارستان بستری بودم همه این سختی‌های پرستارها رو دیدم💔 انشالله موفق باشی و حتما به علاقت برسی

بله متوجهم، من واقعا شیش ماه بیمارستان بستری بودم همه این سختی‌های پرستارها رو دیدم💔 انشالله موفق ب ...

ممنون عزیزم همچنین 🤍 

بله متوجهم، من واقعا شیش ماه بیمارستان بستری بودم همه این سختی‌های پرستارها رو دیدم💔 انشالله موفق ب ...

عزیزم من داشتم پیام ها رو میخوندم دیدم که نوشتم پرستارم خواستم بگم من دانشجوی پرستاری هستم نه اینکه درسم تموم شده ، خواستم بگم اگه یوقت اشتباه متوجه شدید برطرف بشه یوقت توی گردنم نباشه