مامان اصرار داره معلم بشم چون خودش نشد. دوست ندارم معلم بشم، با روحیاتم سازگار نیست. هی میگه معلمی بهترین شغل برای زنهاست. توی دبیرستان به حرف خودش رفتم تجربی و شد یکی از اشتباههای مسخرهی زندگیم. الانم که نمیذاره از همون تجربی برم دنبال رشتهای که میخوام. از طرفی میترسم شانس قبول شدن توی یه رشته خوب رو نداشته باشم. خیلی استرس دارم.
اصلا معلمم شدی وقتی نه حقوقش راضیت میکنه نه مورد علاقه اته به چه دردی میخوره؟
مگه چند بار به دنیا میای که تباهش کنی؟
لْیلْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسانهای متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوشحال میشم که با تجربه و دانستههام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوستپسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حقالناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصیم هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند
دقیقا دقیقا داری حرف دلمو میزنی. ده سال پشت کنکور بمونم هم نمیخوام معلم بشم
من جات بودم میرفتم سراغ کاری که دوستش دارم
موفق باشی گلم
لْیلْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسانهای متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوشحال میشم که با تجربه و دانستههام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوستپسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حقالناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصیم هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند