2777
2789
عنوان

برم دنبال علاقه‌ام یا به حرف مامانم گوش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دنبال علاقتنمیشه ۳۰ سال بدون علاقه هرروز هفت صبح رفت سرکار....یا وسط راه فرسوده میشی

یعنی هرشب دارم گریه میکنم از اضطراب اینکه آیندم رو هواست و نمیدونم چیکار کنم.

ولی درست میگی، نمیخوام چندین سال کاری کنم که دوست ندارم

یعنی هرشب دارم گریه میکنم از اضطراب اینکه آیندم رو هواست و نمیدونم چیکار کنم.ولی درست میگی، نمیخوام ...

تو انتخاب رشته یجوری انتخاب رشته کن معلمی نشه

ولی وانمود کن که وااای من معلمی میخواستم و قبول نشدم

البته اگه میدونی رشته دیگه اینده دار قبول میشی

موفق باشی عزیزم غصه نخور میگذره♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

کی گفته معلمی بهترین شغل برای خانوم هاست؟

اصلا معلمم شدی وقتی نه حقوقش راضیت می‌کنه نه مورد علاقه اته به چه دردی می‌خوره؟

مگه چند بار به دنیا میای که تباهش کنی؟

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

کی گفته معلمی بهترین شغل برای خانوم هاست؟اصلا معلمم شدی وقتی نه حقوقش راضیت می‌کنه نه مورد علاقه اته ...

دقیقا دقیقا داری حرف دلمو میزنی. ده سال پشت کنکور بمونم هم نمیخوام معلم بشم

خوش به حالت.‌ تنت سلامت از حقوقت راضی هستی؟ بالای 15 تا هست؟

ممنونم ، حقوق پرستارها بالای ۱۵ هست ، اینکه تو چه بیمارستانی باشی دولتی یا خصوصی یا تامین اجتماعی حقوق ها فرق میکنه 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

دقیقا دقیقا داری حرف دلمو میزنی. ده سال پشت کنکور بمونم هم نمیخوام معلم بشم

من جات بودم می‌رفتم سراغ کاری که دوستش دارم

موفق باشی گلم

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند