2777
2789
عنوان

برنج خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 10649 بازدید | 68 پست
کیلو ۶/۵۰۰من میگیرم از جای معتبر. گرونم داده بهتون لامصب

حالا واسم مهم نیست امتحانی شوهرم یه کیلو تست خرید ک بدبو  ازونموقع مادرمینا چندبار سفارش دادن دوست شوهرم از لرستان میاره هشت تومن

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخام بدونم

برنج هاشمی فریدونکنار و بابل عالیه

من خودم بابلیم شوهرم برای دوتا از همکاراش برنج اورد تهران .کل ادارشون بهش سفارش دادن.واقعا خالی خالی میشه بخوری 😋😋😋😋

اگه میتونید برید از خود شمال از تو کارخونه شالیکوبی بگیرید.چون تهران صدر صد برنج خارجی قاطیش میکنن.چون دنبال سود زیادن

خدا بهترین نعمتی که بهم داد خودش بود.حس بودن با خدا خیلی زیباست
برنج هاشمی فریدونکنار و بابل عالیه من خودم بابلیم شوهرم برای دوتا از همکاراش برنج اورد تهران .کل اد ...

برنج گلستان هم خوبه 

اما توش برنج شیرودی قاطی داره ولی بازم خوبه ولی کیلویی16700

خدا بهترین نعمتی که بهم داد خودش بود.حس بودن با خدا خیلی زیباست
برنج هاشمی درجه بندی داره. درجه یکش عالیه و بوش ک میپیچه آدم گشنش میشه😝 برنج ما واسه زمین پدریمه عا ...

عزیزجان برنج برا فروش ندارید؟ خدا پدرتو حفظ کنه، اگر هس چه برنجی و قیمت؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
برنج هاشمی فریدونکنار و بابل عالیه من خودم بابلیم شوهرم برای دوتا از همکاراش برنج اورد تهران .کل اد ...

سلام دوستم برنج برا فروش ندارید؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
سلام دوستم برنج برا فروش ندارید؟

سلام.حالتون خوبه.من پدرم داره.فقط طارم فریدونکنار داره.که همه ی اشناها میخرن ازش زیاد برای فروش نداریم ولی اگه بخواین میتونم براتون ازش بگیرم. برنجش خیلی خوبه هر کی تو خونم میاد و میپزم ازم میخره.بابام دیگه برنجشو به تاجرا نمیفروشه تا درمیاد تموم میشه.الان تازه دراومده میتونم ازش بپرسم. اگه خواستی نمونه شو اول ببر. 

عزیزجان برنج برا فروش ندارید؟ خدا پدرتو حفظ کنه، اگر هس چه برنجی و قیمت؟

من برنج طارم فریدونکارو دارم مال زمین پدرمه تازه درو کردن . بهترین برنج شمال طارم فریدونکناره. همه گفتن تو ب نج روغن بریزین ولی ما اصلا روغن تو این برنجا نمیریزیم. 

من برنج طارم فریدونکارو دارم مال زمین پدرمه تازه درو کردن . بهترین برنج شمال طارم فریدونکناره. همه گ ...

ممنونم خدا پدر شما و خانواده شما رو حفظ کنه

چرا همیشه یه مقداری برای فروش داریم من به چندتا از دوستام 21.500 دادم اونا خونه م اومده بودن ناهار خوده بودن اگه شما بخوای بهتون نمونه میدم اگه دوست داشتین بخرین. ممنونم. شماره مو براتون میذارم اگه دوست داشتین بهم خبر بدین.برام خیلی عجیبه کشاورزای ما بهترین برنجا رو دارن و شماها هم همیشه برنج خوب و ایذانی ندارین. یه ماه دیگه برنج پرمحصول شمال هم میاد ولی به پای این اصلا نمیرسه اونم ایرانیه و خوبه برام عجیبه مردم چرا اطلاع ندارن که حداقل اونا رو بخرن و استفاده کنن. این شماره منه

09909232559

خط شمالم چون واتس اپ نداره و نمیشه پیام داد اینو بهتون میدم

هاشمی منم خالی میخورم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

برنج کامفیروزی شیرازی

اگه بخوای شماره می دم هر جا باشی می فرسن براتون

قیمتشم خیلی خوبه کیلویی ۱۳ فکر کنم

واقعا خالی می شه خورد

حتی آب برنجم غلیظ می شه 

من جدا می خورم