sahellllllllliw مدیر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2668 عنوان کسی هس که تا حالا رل نزده باشه | مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 33 پست کلا تا به حال اگه آره چند سالتونه و چرا 1403/12/18 | 00:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahellllllllliw مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2668 پیشنهادم اینه که اعتماد بنفس رو ببری بالا( خودمم دارم انجام میدم) بعد تو جامعه بیشتر فعالیت کنی و آد ... آخه میدونی من یه مشکلی دارم نمدونم چیه اونایی که پیشنهاد میدن و کلا هر کی دوس ندارم من خیلی عمیق فک میکنم راجع به همه چیز مثلا اگه وارد رابطه بشم تهش چی میشه فلان نمتونم وارد رابطه بشم نمدونم مشکلم چیه شایدم اعتماد به نفس ندارم
eugenie_d_clary عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1250 آخه میدونی من یه مشکلی دارم نمدونم چیه اونایی که پیشنهاد میدن و کلا هر کی دوس ندارم من خیلی عمیق فک ... منم مثل توعم میفهممبه وقتش میشه اونی باید بشه اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️
sahellllllllliw مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2668 منم مثل توعم میفهممبه وقتش میشه اونی باید بشه با خودت احساس کمبود نمیکنی تو درسته الان خیلی عوض شدم ولی بازم بعضی موقع ها حسرت میکشم
eugenie_d_clary عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1250 با خودت احساس کمبود نمیکنی تو درسته الان خیلی عوض شدم ولی بازم بعضی موقع ها حسرت میکشم نه واقعا حالم با خودم خوبه توعم یادت باشه مرکز جهان خودت، فقط خودتی دنبال نکن ، جذب کن اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️