بچه ها من پنج ساله تو رابطه ام البته به دلایلی رابطمون باید تموم شه ولی هنوز کات نکردیم و من قصد دارم یکماه دیگ کات کنم باهاش ب دلایل منطقی.
چندین بار پیشنهاد داشتم از طرف چندتا پسر . امروز هم یک نفر بهم پیشنهاد آشنایی داد اما چون هنوز کات نکردم حس کردم خیانته و ردش کردم چون اصلا دوست ندارم آدم نامردی باشم کار درستی کردم؟؟؟ شما بودید چکار میکردید
خب ینی اگ اون نبود برای این پسره ک پیشنهاد داده قبول میکردی؟؟؟اینکه قبول کردی یا نکردیو کار ندارم .. ...
شاید اگه نبود قبول میکردم.
من چندین بار باهاش کات کردم اما اون به هیچ صراطی مستقیم نیست و قبول نمیکرد و هربار میومد سمتم و با گریه زاری منو نگه داشت. البته بماند ک من بخاطرش چیا کشیدم و جلو خانوادم موندم و خلاصه رضایت ندادن. اره بخاطر گریه زاریاش موندم ک اذیت نشه ولی قطعا باید کات کنم نمیدونم حس خیلی بدیه
انشالله برام دعا کن چون تو زندگیم خیلی سختی کشیدمم. همه جووونیم هم پای این عشق رفت نابود شدم . اون همه سختی ک بخاطرش کشیدم باعث شد سرد بشم نسبت ب ازدواج باهاش و البته فهمیدم ما برا هم ساخته نشده بودیم و خانوادم حق داشتن منو کتک زدن و جلومو گرفتن . اما میدونی دلم نمیخواد کوچکترین آسیبی ببینه حقیقتش دوستش دارم اما راهمون از هم جداست
امیدوارم زندگی خوبی داشته باشین و به کسی که باید برسین.و خوشبخت بشینمیفهمم ولی شما دیگه بهش فکر نکنی ...
چیزی ک اذیتم میکنه اینه ک تمام شرایط بد منو میدونه اما راضی ب جدایی نمیشه میدونه چقدر اذیت شدم ولی خانوادم رضایت نمیدن وقتی کات میکنم جوری رفتار میکنه ک نتونم برم و باز ادامه میدم خسته شدم