2777
2789
عنوان

پیشنهاد

86 بازدید | 13 پست

بچه ها من پنج ساله تو رابطه ام البته به دلایلی رابطمون باید تموم شه ولی هنوز کات نکردیم و من قصد دارم یکماه دیگ کات کنم باهاش ب دلایل منطقی. 

چندین بار پیشنهاد داشتم از طرف چندتا پسر . امروز هم یک نفر بهم پیشنهاد آشنایی داد اما چون هنوز کات نکردم حس کردم خیانته و ردش کردم چون اصلا دوست ندارم آدم نامردی باشم کار درستی کردم؟؟؟  شما بودید چکار میکردید 

۲۵ سالمه

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود تر کات کن که وابسته تر نشین. چون هم اون شخص آسیب میبینه هم شما

اره می‌خوام کات کنم . اما ذهنم درگیره الان ک کار درستی کردم پیشنهاد این یکی رو رد کردم یا نه 

خب ینی اگ اون نبود برای این پسره ک پیشنهاد داده قبول میکردی؟؟؟اینکه قبول کردی یا نکردیو کار ندارم .. ...

شاید اگه نبود قبول میکردم.

من چندین بار باهاش کات کردم اما اون به هیچ صراطی مستقیم نیست و قبول نمیکرد و هربار میومد سمتم و با گریه زاری منو نگه داشت. البته بماند ک من بخاطرش چیا کشیدم و جلو خانوادم موندم و خلاصه رضایت ندادن. اره بخاطر گریه زاریاش موندم ک اذیت نشه ولی قطعا باید کات کنم نمی‌دونم حس خیلی بدیه

اره بنظرم تا وقتی کات نکنی، خیانت محسوب میشه عزیزم کار درستی کردی

اره اگه قبول میکردم خیلی اذیت میشدم چون خودمم خیلی آدم احساساتی ام . ولی راستش نگرانم دیگ کسی بهم پیشنهاد نده و فرصت هامو از دست بدم اینم اذیتم میکنه

نه نگران نباش. مطمئن باش ادم مناسبش پیدا میشه

انشالله برام دعا کن چون تو زندگیم خیلی سختی کشیدمم. همه جووونیم هم پای این عشق رفت نابود شدم . اون همه سختی ک بخاطرش کشیدم باعث شد سرد بشم نسبت ب ازدواج باهاش و البته فهمیدم ما برا هم ساخته نشده بودیم و خانوادم حق داشتن منو کتک زدن و جلومو گرفتن . اما میدونی دلم نمیخواد کوچکترین آسیبی ببینه حقیقتش دوستش دارم اما راهمون از هم جداست 

انشالله برام دعا کن چون تو زندگیم خیلی سختی کشیدمم. همه جووونیم هم پای این عشق رفت نابود شدم . اون ه ...

امیدوارم زندگی خوبی داشته باشین و به کسی که باید برسین.و خوشبخت بشین

میفهمم ولی شما دیگه بهش فکر نکنین. و فقط روی خودتون متمرکز باشین. و اینو متوجه شدین که دوست داشتن کافی نیست 

و توی ازدواج باید همه چیز رو بسنجی

امیدوارم زندگی خوبی داشته باشین و به کسی که باید برسین.و خوشبخت بشینمیفهمم ولی شما دیگه بهش فکر نکنی ...

چیزی ک اذیتم میکنه اینه ک تمام شرایط بد منو می‌دونه اما راضی ب جدایی نمیشه می‌دونه چقدر اذیت شدم ولی خانوادم رضایت نمیدن وقتی کات میکنم جوری رفتار می‌کنه ک نتونم برم و باز ادامه میدم خسته شدم 

چیزی ک اذیتم میکنه اینه ک تمام شرایط بد منو می‌دونه اما راضی ب جدایی نمیشه می‌دونه چقدر اذیت شدم ولی ...

چون دوستتون داره.

سخته اما شدنی هست. یک بار برای همیشه باید تموم بشه 

چون دوستتون داره.سخته اما شدنی هست. یک بار برای همیشه باید تموم بشه

برام دعا کن . یعنی دعا کن اون بپذیره که ما را همون جداست