2777
2789
عنوان

فوبیای بالکن

55 بازدید | 5 پست

فک کنم نباید این عنوان رو میزدم اما فک کنم اسمش همین باشه .

من داخل اتاقم بالکن هست و همیشه از این می‌ترسم که انگار یه سایه سیاه اونجا ایستاده یا یکی تو بالکن داره راه می‌ره 

مثلا امروز بعد از ظهر حس کردم یکی داره راه می‌ره اما در و باز کردم چیزی نبود...

تابستون ها این فوبیا بیشتر میشه چون در بالکن رو باز میزارم هوا گرمه نمی‌دونم چیکار کنم خودم موندم نمیتونم اتاقم رو هم عوض کنم چند بار هم داداشم از بالکن اومده تو خونه کلید نداشته این فوبیا شدید تر شده 

شاید مرد عنکبوتیه😂

اخر دختر خوب کی میره اونجا 

حتی جن هم شبا زندگی داره مگه مرض داره بیاد اونجا وایسه توی این سرما

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

طبقه اول هستین؟

نمیشه جلوی بالکن رو پنجره بزارید و ببندید؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چراغ بالکن رو روشن بزار 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

طبقه اول هستین؟نمیشه جلوی بالکن رو پنجره بزارید و ببندید؟

بله طبقه اولیم هم نرده کشیدیم هم جلوشو بستیم اما دست خودم نیست هی حس میکنم یکی هست حتی دیشب مامانم اومد پیشم خوابید گفت اه همش دیشب فکر میکردم یکی تو بالکن ایستاده انگار تنها نیستم که این فکر رو میکنم مامانم امشب ترسید رفت سرجای خودش خوابید