ببینید من وقتی ازدواج کردم ۱۵ سالم بود و از یه خانواده خیلی سنتی با طرز فکر قدیمی که دختر باید سربه زیر باشه و تنها نره تا شهر و اینا ، بعد ازدواج شوهرمم همین رفتار هارو دید و اجازه نداد من تنهایی تا شهر برم و خونه پدرم ۴۰ دقیقه فاصله اس ماهی یک شب منو میبرد میگذاشت باز روز بعد یا هر چند روز که میخواست بعدش اومد دنبالم ، الان من ۲۴ سالمه و دیگه میخام مستقل باشم و نمیخام حرف شوهرم گوش کنم بچم ۳ سالشه، پری شب افطار مامانم دعوت کرد شوهرم مارو برد گذاشت خودش تو نیومد بی دلیل گفت مود خوب نمیگیرم نمیام فردا صبح پاشو بیا خونه ، ولی من نیومدم دو شب موندم و روز بعدش یعنی امروز برگشتم اومدم خونه ، حالا که اومدم همش پسرم دعوا میکنه همش در هارو بهم میکوبه بهانه میگیره خودشو به رخم میکشه اصن موندم چیکار کنم با این عقده ای اینا گوشه از مشکلات بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
افرین ب رفتارت ادامه بده ک بفهمه تو سری خور نیستی و بزرگ شدی
همین الآنم تنها بخام برم شهر جلومو میگیره کتکم میزنه باید حتما ازش اجاره بگیرم اگر صلاح بدونه میزاره ولی خونه مادرم که با هزار حرف التماس که میرم سر همون وقتی که بگه نیام اینجوری میکنه اعصاب بچم خرد میشه آخه
خب عزیزم وقتی گفته خودت فردا بیا خونهپس خوبه بوده شوهرتناراحتیش از این هست ک چرا حرفش گوش ندادی و دی ...
میخاد منو کنترل کنه بهم میگه جدیدا خودسر شدی آخه مگه من برده ام الان ۹ ساله همهههه چیزم تو کنترلش بوده دیگه خسته شدم ولی تا یکم میخام پرواز کنم پرهام قیچی میکنه
دلیلش چیه؟ اگه با اونجا موندنت مشکل داشت میومد دنبالت؟بزار هر چی میخواد بشکنه تو بیخیال باش ولی کارت ...
کلا از. خانوادم خوشش نمیاد بعد خونه بی کلفت میمونه از همه مهمتر خییییلی حسودی میکنه ، منم هیچی نمیگم ولی هی بدتر میکنه اینقدر ادامه میده تا چیزی بگم تا کتکم بزنه آروم بشه دیگه تموم میکنه
رو گوشیم ضبط صدا گذاشته نمیدونم چجوری و کجاست هر چی میگردم نیست ولی بعداً از تو حرف هایش هر چی که ب ...
خودت یا کسی از اعضای خانواده ات بگو گوشی رو ببرن نشون بدن به ی گوشی فروشی یا تعمیرات گوشی بگو که همچین برنامه ای ببین نصبه رو گوشیت شایدم توخونه شنود یا چیزی گذاشته که صداتو ضبط کنن