2777
2789

میخوام بیمه بشیم و دفترچه تأمین اجتماعی بگیرم..میشه بگید مراحلش چیه و دفترچه رو کی بهمون میدن؟

ماهی یا چندماهی چقد باید پرداخت کنیم؟

بهترین نوع بیمه تأمین اجتماعی چیه؟منظورم اختیاری و کارگری و...هستش

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از طریق همسرم بیمم ولی تا جایی ک میدونم اختیاری خیلی هزینش بالاست،قبلشم میفرستنتون برای آزمایش و چکاب پیش دکتر اوکی بود پول میریزین بیمه میضین،ببخشید اطلاعاتم ناقصه 

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
منم از طریق همسرم بیمم ولی تا جایی ک میدونم اختیاری خیلی هزینش بالاست،قبلشم میفرستنتون برای آزمایش و ...

بیمه میشین

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

بیمه اختیاری تامین اجتماعی هیچ فرقی با اجباری نداره.فقط بیمه بیکاری بهش تعلق نمیگیره.هزینه هاش هم یکیه.هم میتونید ماهانه پرداخت کنید هم سه ماه یکبار.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

سلام اگر شما در جایی مشغول به کار هستید از طرف کارفرما باید بیمه تامین اجتماعی شوید و در صورتی که به صورت آزاد کار می نمایید می توانید از بیمه های خویش فرما بیمه تامین اجتماعی مانند بیمه مشاغل آزاد ، بیمه اختیاری و...  استفاده نمایید

🌷