2777
2789
عنوان

جوجه رنگی

170 بازدید | 27 پست

امسال برای اولین بار جوجه رنگی خریدم اولش خیلی سرحال بود میذاشتمش تو کارتون درمیومد بیرون میومد تو دستم یا میپرید روم ازم بالا میرفت

دو روز مریض شد هیچی نمیخورد تعادلم نداشت امروز مرد

نمیدونم چرا حالم خیلی بده حتی مامانم اومد بهم گفت خجالت بکش از سنت گریت چیه دیگه 

ولیواقعا دست خودم نیس ناخودآگاه گریه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خیلی شیطون بود اصلا فک نمی کردم چیزیش بشه یهویی مریض شدخودم فک میکنم به خاطر رنگ شیمیایی باشه

آره اینا کلا واکسن باید بهشون بزنن و...

درواقع مثل ته لنجی اینا همین شرایط دارن ۲۰ تایی یکیش زنده بمونه

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن

عجیب نیست ک منم گریه میکنم پارسال دوتاجوجه ازدکم مردن تا یک هفته گریه کردم همسرمم گفت دیگ نمیذارم بخری

من چون از بچگی میخریدم و بزرگ میکردم عجیب بهشون‌وابسته میشم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

بچه من هفت سالشه فعلا که الحمدالله تربیتش مشکلی نداره من مث شما نیستم فقط نگران بچه ی خودم نیستم هر دخترایرانی مث دختر خودمه ولی شما نمیخوای عمق حرفایه ماهارو بفهمی فقط یه شیپور دستته جیغ و داد که فلانی زنه! لخته !دلش خواسته به کسی چه ربطی داره  برو به زن زندگی ازادیت برس شماها تا سرتون به سنگ نخوره متوجه نمیشین  

همون ترامپ گفت به پسرش هیچوقت مشروب نخور و‌. ..‌اینجا  نهی از منکر انگار گناه کبیره س

عزیزم جوجه پنبه ای ها رو باید مثل نوزاد ازشون نگه داری کنی تا بزرگ بشن یکم شبا ک میخوابن باید روشون پارچه بندازی و بزاریشون داخل خونه ک سردشون نشه اخه بدنشون ضعیفه کوچولن 

و ب خوراکشون هم باید برسی بعد ک بزرگ شدن یکم دیگه خودشون زیر پارچه نمیرن میان بیرون 

پارچه ات بافت باشه یا ی چیز گرم باشه ک سردشون نشه 

بهشون اب قندم میتونی بدی

تو ابشون هم یه نصفه قرص سرماخوردگی بنداز و بده بخورن احتمالا سرما خوردن

؟؟

چیزی نیست حتما چیزی استعمال کرده

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

بیشتر ببینید