2777
2789
عنوان

جوجه رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 27 پست
عزیزم جوجه پنبه ای ها رو باید مثل نوزاد ازشون نگه داری کنی تا بزرگ بشن یکم شبا ک میخوابن باید روشون ...

جدا؟ 

10 سال پیش یکی خریدم مامانم ازش مراقبت میکرد تا مرغ شدن بزرگ شد

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

اصلا جنبش زن زندگی ازادی هدفش لخت شدن و هرز پریدن نبود یه مشت بیسواد اینارو یکی کردن ما اینهمه شهید دادیم تو این جنبش که زن به کوچکترین حق خودش که ازادیه برسه که اینهمه تبعیض علیه زنان نباشه تو جامعه بعد خود ج ا با امثال آرام جوینده داره این جنبش رو میبره زیر سوال که بگه هدفتون فقط لخت شدن بود مسیح علینژاد با بیکینی لب ساحل عکس میندازه میگه ما میخوایم ازاد باشیم و فقط ازادی رو معطوف کردن به لخت شدن که این جنبش بره زیر سوال 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خیلی شیطون بود اصلا فک نمی کردم چیزیش بشه یهویی مریض شدخودم فک میکنم به خاطر رنگ شیمیایی باشه

نه من یجا خونده بودم بخاطر اینکه بچه ها همش اینارو دستمالی میکنن بدنشون بیش از حد گرم میشه و دما بالا میاره تا جایی ک بی‌حال میشن و ضعیف و ضعیف تر

اصلا جنبش زن زندگی ازادی هدفش لخت شدن و هرز پریدن نبود یه مشت بیسواد اینارو یکی کردن ما اینهمه شهید ...

🤣🤣🤣آرام جوینده دست نشونده ج ا؟ 

عزیزم اینجا درمورد جوجه رنگی داریم صحبت میکنیم

منتقل رو خاموش کن برو از تاپیک بیرون

چیزی نیست حتما چیزی استعمال کرده

چرا اینقد نمکدون بازی درمیارین مثلا الان این جمله رو گفتی که چی!من با استارتر بودم به بنده یه حرفی زدن که تاپیک تعطیل شد. باید جوابشم میگرفت

نه من یجا خونده بودم بخاطر اینکه بچه ها همش اینارو دستمالی میکنن بدنشون بیش از حد گرم میشه و دما بال ...

آخی 🥹🥹من جوجه خیلی دوست دارم ولی چون میترسم بمیرن جرعت ندارم بخرم

دست نزنیم بهشون زنده میمونن؟ 

🤣🤣🤣آرام جوینده دست نشونده ج ا؟ عزیزم اینجا درمورد جوجه رنگی داریم صحبت میکنیممنتقل رو خاموش کن بر ...

من جواب یه خانم دیگه رو دادم ظاهرا پاک کردن پیامشونو

بله دقیقا تو روزاییکه مهدی یراحی شلاق خورد خبر به این مهمی تو این موزیک ویدیو گم شد  

آخی 🥹🥹من جوجه خیلی دوست دارم ولی چون میترسم بمیرن جرعت ندارم بخرمدست نزنیم بهشون زنده میمونن؟

منم همینطور 🐥

اره چرا نمونن من دوستم دو تا جوجه رنگی رو بزرگ کرد خروس شده بودن قشنگ بهتره چندتا مقاله در مورد نگهداریشون بخونید قبل خرید تا بتونید جا و غذای مناسبشون رو تهیه کنید 

من پارسال ماهی عید گرفتم و گفتم خب بزنم تو گوگل ک باید چیکار کنم گفته بود مثلاً تنگش سر باز و دهنه گشاد باشه دمای ایشون کم باشه آب رو یه روز بزارید کلرش بره و هر روز عوض کنید نون نریزین میمیرن اینارو رعایت کردم ماهیم یه سال زنده موند بعدشم بردم انداختنش رودخونه😂

عزیزم جوجه پنبه ای ها رو باید مثل نوزاد ازشون نگه داری کنی تا بزرگ بشن یکم شبا ک میخوابن باید روشون ...

دقیقا هروقت ک بزرگشون کردم همینجوری باهاشون بودم ک بزرگ شدن پارسال زیاد بهشون نرسیدم زود مردن

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛