2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه این ماه باردار نباشم پیاز درمانی رو شروع میکنم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
والا من دوسال پیش انجام دادم پرولاکتینم ترکید انقد رفت بالا تا جند ماه فقط،خونریزی و لکه بینی داشتم ...

پرولاکتینم دفعه قبل ده تا بالا بود ولی این دفعه نرمال شده بود

بله عزیزم من خودم کیست داشتم قبلا یک بار هم ترکیده و عمل کردم اگه 40روز ناشتا یه پیاز متوسط بپزی بخو ...

خود پیاز رو باید بخورم یا آبی که پیاز توش جوشیده شده؟

من دومین دوریه که قرص میخورم یکبار شش سال پیش داشتم خوردم خوب شد این دفعه طبق دستور پزشک چهل دوتا قرص خوردم نمیدونم خوب شد یا ن دکتر سونو نیست برم سونو 

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
من دومین دوریه که قرص میخورم یکبار شش سال پیش داشتم خوردم خوب شد این دفعه طبق دستور پزشک چهل دوتا قر ...

منم دارم متفورمین میخورم ولی اصلا جواب نمیده هر ماه باید لتروزول بخورم که فولی خوب داشته باشم 

خود پیاز رو باید بخورم یا آبی که پیاز توش جوشیده شده؟

نه بذار آبشو کامل بخار شه خود پیازو بخور اولش سخته خوردنش البته بستگی به خودتون داره شاید شما مشکلی نداشته باشین با خوردنش من اولا که میخوردم حالت تهوع داشتم الان عادی شده برام 

زندگی من خلاصه شده تو 1کلمه:حسرت 😦😦😦