2777
2789
عنوان

شوهرمو گول زدم😂😂😂😂😂

5398 بازدید | 176 پست

یک و نیم دیروز داد برای پسرم ملحفه بگیرم واسه تشک و پشتیش کلا 400 شد ی دستم لباس گرفتم براش 200 . 700 دیگه تو کارتم بود فکر کرد همه رو خرج کردم 😂 منم مظلوم کردم خودمو چشام مث خر شرک 😁 دوباره 500 زد به کارتم حالا میخوام 700 تمنو بزارم رو پول مخفیم😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای کفتار😂

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

پول مخفی😅😅

یس😁😂😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

هیچووووقت مخفی کاری رو درک نکردم 

اخه شوهرت ک میده چرا دیگه مخفی کنی؟؟؟

مگه زندگیتون اسمش مشترک نیس؟؟؟ پس دقیقا توی چه مسائلی مشترک هستین؟

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

افرین ولی پولتو تبدیل ب سکه پارسیان کن ک سود هم بکنی

وقت ندارم فعلا برم بازار...میگن پارسان تقلبی زیاد شده

مگه یه دست لباس ۲۰۰ تومنی هست ؟

اره گلم بچه کوچیکه ی سالشه هنوز لباسش چیزی نمیشه...ی جا رفتم ارزون بود لباساش اینو دیدم خوشم اومد برداشتم مدل ورساچ

هیچووووقت مخفی کاری رو درک نکردم اخه شوهرت ک میده چرا دیگه مخفی کنی؟؟؟مگه زندگیتون اسمش مشترک نیس؟؟؟ ...

زن همیشه باید برای خودش حسابی جدا داشته باشه

حالا یا شوهره میدونه و میریزه براش یا نمیدونه و زن مجبوره پنهانی انجام بده

بهترین کاری که کردم باور داشتن خودم بود💛🍒🎈