2821
2789

کهیر خیلی بده . عرق کاسنی بخر بخور گل ختمی اط عطاری بگیر خنکه طبعش. تواب بزار بمونه یه دوساعت بعدش برو حموم بمال بهمونجایی ک کهیر زده چندبار بمال توروز خوب میشی داروم باید استفاده کنی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حساسیت به چیزی داری؟

سفته ؟گرمه؟چطوریه؟چرک کرده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

قرص کلماستین بخورسریع میره

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙

نه برو آمپول بتامتازون بزن با آب سرد یا آب ختمی خودت بشور 

وای چه وحشتناک یادم میاد کل بدنم ریخته بود بیرون و میخارید اونم دقیق وسط امتحانات ترم چه زجری کشیدم همش پماد هم بزن 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
سفته اولش فک کردم،جوشه،امروز دیدم کهیره

سابقه بیماری خاصی نداری؟مثلا قند؟

یا اینکه گرمی جات زیاد نخوردی که بدنت واکنش نشون بده؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
سابقه بیماری خاصی نداری؟مثلا قند؟ یا اینکه گرمی جات زیاد نخوردی که بدنت واکنش نشون بده؟

نه بیماری ندارم

خیلی ببخشید اما از بالای با س نم زدم 😭😭😭اصلا نمیتونم بشینم انقد باد کرده

نه بیماری ندارم خیلی ببخشید اما از بالای با س نم زدم 😭😭😭اصلا نمیتونم بشینم انقد باد کرده

خدارو شکر 

یه وقتایی پیش میاد حالا یکم مدارا کن باهاش تا دورش تموم بشه یا اگه دارویی میشناسی بزن بهش البته اگه مطمینی 

یه وری بشین 😉