2777
2789

فقط،اراده میخاد من یه ادم شکم پرستی بودم که خدا میدونه 

خودم میترکوندم بسکه میخوردم 

ولی الان در چیپس باز میکنم ولی دوباره درشو میبندم 

یا جعبه شیرینی باز میکنم ولی نمیخورم 😋

من مامان شدم🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط،اراده میخاد من یه ادم شکم پرستی بودم که خدا میدونه  خودم میترکوندم بسکه میخوردم  ولی ...

اره واقعا منم اگه بخوام بخورم ها میییییخورم

ولی اگه نخوام بخورم بکشنمم یکم نمیخورم

خدایا آن ده که آن به 
نون نمیخوردی؟

چرا میخوردم تو هفته دو بار دو تا کف دست هر کف دست۷۰نان سنگگ و بربری بخاطر سبوس 

نون سفیدم نمیخوردم مث لواش و تافتون چون قند داره

دوبارم برنج ۵تا قاشق هر قاشق ۳۰کالری

من مامان شدم🥲
چرا میخوردم تو هفته دو بار دو تا کف دست هر کف دست۷۰نان سنگگ و بربری بخاطر سبوس  نون سفیدم نمیخ ...

من میتونم برنج نخورم ولی نون رو نمیتونم زیادم نمیخورم ولی نخورم بشدت گرسنه میشم

من صبحانه دو تا نون تست سبوس دار میارم با گوجه و خیار وپنیر و گردو. خوشگل درست میکنم. بعد هر کدومو چهار قسمت میکنم و میچینم تو ظرف یا نونای دیگه سه تا کف دست. با یه لیوان شیر گرم و عسل و یه لیوان چای بدون قند و شکر. آروم میخورم. ناهار هم ده تا قاشق پلو میریزم تو بشقاب کوچولو با یه عالمه سالاد بدون سس. با سرکه سیب و یکم روغن زیتون. شامم همینطور. میوه هم دو سه تا دونه در روز میخورم. وسط روز هم برگه و آلو خشک میخورم در حد سه چهارتا. قبل خوابم گشنم بشه شیر و خرما میخورم. شیرینی هم برم جایی یه دونه میخورم. پفک و چیپس لب نمیزنم.البته بعضی وقتا صبحانه یکم ارده شیره هم میخورم. در حد یکی دو قاشق چای خوری. چون بچه شیر میدم دیگه از این کمتر نمیشه. نمیدونم کمه حالا یا زیاد خوراکم؟

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉