ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من اینقد شکممو بودم ساعت 2شب نون وپنیر نمایی خیلی شیرین میخوردم اما اراده کردم شوهرم اوایل میگفت 5کیلو هم کم کنی من راضیم اما الان میگه من به تو ایمان آوردم
من صبحانه دو تا نون تست سبوس دار میارم با گوجه و خیار وپنیر و گردو. خوشگل درست میکنم. بعد هر کدومو چهار قسمت میکنم و میچینم تو ظرف یا نونای دیگه سه تا کف دست. با یه لیوان شیر گرم و عسل و یه لیوان چای بدون قند و شکر. آروم میخورم. ناهار هم ده تا قاشق پلو میریزم تو بشقاب کوچولو با یه عالمه سالاد بدون سس. با سرکه سیب و یکم روغن زیتون. شامم همینطور. میوه هم دو سه تا دونه در روز میخورم. وسط روز هم برگه و آلو خشک میخورم در حد سه چهارتا. قبل خوابم گشنم بشه شیر و خرما میخورم. شیرینی هم برم جایی یه دونه میخورم. پفک و چیپس لب نمیزنم.البته بعضی وقتا صبحانه یکم ارده شیره هم میخورم. در حد یکی دو قاشق چای خوری. چون بچه شیر میدم دیگه از این کمتر نمیشه. نمیدونم کمه حالا یا زیاد خوراکم؟
بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉