2777
2789
عنوان

خواب مرده😥😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 45 پست
الهیخدابیامرزتشون💔

ممنونم

خدا عزیزات رو برات نگه‌داره

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحشون شاد گلم صلوات فرستادم

مرسی عزیزم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
ممنونمخدا عزیزات رو برات نگه‌داره

قربونت گل

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

تعبیری نداره به توهم گفته نیا دنبالم خوبه اگر می‌گفت بیا فوت میکردی

🫤 من نبودم ک 

من داشتم میدیدمشون

ب اعضای نزدیکم گفت تو نیا 

اما فامیل مشترکمونو برد

😂😂😂

😅😂

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

🫤 دم عیدی چ خوابی دیدم عه

وای بیچاره دلم برا طرف سوخت‌😐البته صدقه بده براش دعا کن ک اتفاقی براش نیوفه خانوادش گناه دارن دم عیدی

بسوزد زندان سوخت جیگرم .خروسم پدرشد و من هنوز