2777
2789
عنوان

خواب مرده😥😰

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 45 پست
اینکه کسیو برده نمیشه بگم ولي ایکه دستش قط شده رو بگم؟بعد جالبه تو خواب هیچی نخورد از خونه ی ما پذیر ...

بازم شکر خدا نخورد، خودت جای طرف صدقه بده اما دستش قط حتما بگو، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب رو هرجوری تعبیر کنی همون میشه، شما تعبیر خوب کن

ایشالله خیره  

البته به یکی از خانواده خودم اول گفت میشه منو ببری

بعد طرف منم باهاش تا دم در ورودی رفت یدفعه گفت نه برو برو فلانی تو نیا 

من با فلانی که اونم آشناس میرم 

گفت با ماشین اون میریم 

و رفتن 

حتی بچه هاش گفتن بیایم

گفت نه جای بچه ها نیست

ترسناک نیس؟

بازم شکر خدا نخورد، خودت جای طرف صدقه بده اما دستش قط حتما بگو،

آرهههه دیشبم شب جمعه بوده 

شاید مشکلی داره 

حتما میگم

ولی میگم تو خواب یه ذره خوب نبوده خیرات بدن

یه بار یکی همینجا همچین خوابی دیده بود گف بعد دوهفته طرف مرد😶

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

خیلی آدم خوبی بود به هیچکس بد نکردمن چجور به خانوادش بگم سوتفاهم نشه؟

اول به یه عالم خواب بگو

شاید تعبیرش خوب باشه

ولی من شنیدم یه فرد خیلی خوبی از دنیا رفت، بعد مدتی تو خواب دیدنش که کور بود، گفتن چرا کوری تو خیلی خوب بودی، گفت من باغم یه چشمه داشته که اجازه میدادم همسایه‌هام هم جوب بکشن و ازش استفاده کنن

بعد مرگم بچه‌هام اون جوب رو کور کردن و من اینور کور شدم، اگه راه آب رو باز کنن بازم میبینم

میخوام بگم ممکنه خیری تو دنیا میکرده که بعد فوتش ورثه مانع اون خیر شدن، و این باعث شده اونور به مشکل بخوره

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
🥶 یا خدا البته مادربزرگم ۱۵ ساله خواب میبینه مادرش میاد میبرتش😂

😂😂😅

ببخشیدا ادما پیر حالا جون دوست شدن دم به تله نمیده😂

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

ایشالله خیره البته به یکی از خانواده خودم اول گفت میشه منو ببریبعد طرف منم باهاش تا دم در ورودی رفت ...

درسته یکم خوابتون ترسناکه، ولی صدقه خیلی تاثیرگذاره، یا به خود اون شخص و نزدیکانش بگو صدقه بدن(همونی که با مُرده داشته میرفته) ولی نگو دقیقا چه خوابی دیدی و نترسونشون، یا خودتون به نیت ایشون یه مبلغ کمی صدقه بدین 

پسر هستم🐈

ولی خواب رو جدی بگیرید

من ۸ ماه پیش، چند روز قبل فوت پدرم خواب دیدم دندون آسیاب افتاده

میدونستم دندون بیافته خوب نیست ولی فک میکردم چون از عقب بوده و دندونای جلویی نبوده به اقوام دور مربوط میشه

بعد فوت بابام یه نفر بهم گفت اتفاقا دندون آسیاب ستون خونه‌س که میریزه

لطفا به صلوات برای پدرم بفرستید

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
ولی خواب رو جدی بگیریدمن ۸ ماه پیش، چند روز قبل فوت پدرم خواب دیدم دندون آسیاب افتادهمیدونستم دندون ...

الهی

خدابیامرزتشون💔