2777
2789
عنوان

مامانها کمک😭😭😭😭

5100 بازدید | 60 پست

پسرم دو روزه سرفه اای خلط دار داره بشدت بیحاله و تب داره و بی اشتها شده فکرکنم سرما خورده زنگ زدم دکترش منشیش گفت شربت سفالکسیم و شربت دکسترو متورفان بدم شما به بچه هاتون وقتی سرمامیخورن چی میدین داروراهنمایی لطفا

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یعنی هیچکس اینجا بچه نداره😩😩😩😩😩😩

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هیچکس اینجا بچه نداره😩😩😩😩😩😩

سلام 

عزیزم اگه سرفه هاش شدید باشه خشک کن میدم وگرنه فقط سیتریزین و قطره بینی و استامینوفن برای تبش میدم 

چند وقتشه پسرت ؟

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
سلام  عزیزم اگه سرفه هاش شدید باشه خشک کن میدم وگرنه فقط سیتریزین و قطره بینی و استامینوفن برا ...

نه ماهشه ریفلاکسم داره بشدت سرفه هاش خلط داره

اگه تب داره بهش استامینیفون بده بعدم  شربت سفالکسیم برا عفونت خودت به بچه نده ببر یه دکتر دیگه ...

باورت میشه پری روز دکتر بودم

دلم میخاد زار بزنم😭😭😭😭

خوب دکتر چی بهش داد ؟

برا ریفلاکسش بردم اون موقع هنوز اینجوری نبود

اگه میتونی ببرش دکتر  توی بعضی مواقع نیاز به خشک کن نیست

خیلی خلط داره 

شما نی نی دارین

خیلی خلط داره  شما نی نی دارین

اره عزیزم دختر من ۱۶ ماهشه 

من دیگه قلق مریضی دخترم دستم اومده  دختر من خیلی سرفه نداره بیشتر تب میکنه اونم تب شدید 

اینبار دکتر نبردمش چون داروهاش همیشه یکیه 

خشک کن  و سیتریزین و قطره بینی و استامینوفن 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم

این چیزی نیست که ما بگیم. باید دکتر تشخیص بده. مگه میشه به بچه کوچیک سر خود دارو داد. ما که پزشک نیستیم اومدی از ما میپرسی. ببرش دکتر هر چی داد بهش بده

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉