2777
2789
عنوان

مامانها کمک😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5101 بازدید | 60 پست
بخار حمام هم عالیه.دکتر دخترم میگفت حمامو پر از بخار کن بچه را بزار اونجا نفس بکشه.یا ببر حمامو داغ ...

ممنون گلم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزيزم سرما خوردگي كه ديگه چيزي نيست.ببرش دكتر گناه داره.تهران پيش كي ميبري؟

مقدادی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حق داری راه منو نرفتی ک ببینی چی کشیدم از یک ماهگی ریفلاکس داره هفته ای ی دکتر بودم درس خوندنشون بخو ...

من سفالکسیم دادم چرک خشکنه.اما ضررش اینه بدن بچهرا ضعیف میکنه.مقاومت بدن میاد پایین.تا جای ممکنه ندی بهتره اما اگر عفونت داشت باید بدی چون تجمع عفونت تو بدن هم خطرناکتره.دکسترو هم برای سرفه اس.بهتره بری تو نت و درباره این دوتا دارو لخونی و میزانشو ببینی.من هیچ دارویی را بدون مطالعه نمیدم حتی دکتر بده میرم تو نت عوارضشو میخونم خیالم راحت بشه.

من سفالکسیم دادم چرک خشکنه.اما ضررش اینه بدن بچهرا ضعیف میکنه.مقاومت بدن میاد پایین.تا جای ممکنه ندی ...

خوندم دکستورا رو زده زیر دوسال خوب نیس

حق داری راه منو نرفتی ک ببینی چی کشیدم از یک ماهگی ریفلاکس داره هفته ای ی دکتر بودم درس خوندنشون بخو ...

متاسفانه رفلاکس بیماری بدیه.انشالا رعایت کن که رفلاکش خوب بشه و دیگه برنگرده.واقعا مادرو اذیت میکنه و حقیقتا کاری از دست دکترا برنمیاد.فقط باید درمانهای غیر دارویی بشه.مثلا غذاشو و شیرشو و نحوه غذاخوردنشو رعایت کنی.بیماریهاشو و....

خوندم دکستورا رو زده زیر دوسال خوب نیس

خب چی بگم پس بهتره یه دکتر متخصص خوب همونجا پیدا کنی و ببری پیشش.میدونم حرفت چیه اما دکتر خوب و بد همه جا هست.قطعا دارو را زیر نظر دکتر بدی بهتره.

متاسفانه رفلاکس بیماری بدیه.انشالا رعایت کن که رفلاکش خوب بشه و دیگه برنگرده.واقعا مادرو اذیت میکنه ...

ی ماهه ۲۴ساعته بالاسرش بیدارم داغونم بخدا ولی کیه ک درک کنه هروز دکترم ولی وقتی نمیفهمن کجا ببرمش  حخدا قسمت هیچ مادری نکنه همچین مریضی هایی رو

خب چی بگم پس بهتره یه دکتر متخصص خوب همونجا پیدا کنی و ببری پیشش.میدونم حرفت چیه اما دکتر خوب و بد ه ...

ممنون گلم

ی ماهه ۲۴ساعته بالاسرش بیدارم داغونم بخدا ولی کیه ک درک کنه هروز دکترم ولی وقتی نمیفهمن کجا ببرمش &n ...

میدونم عزیزم حق داری.خیلی سخته.من بچه هام ندارن اما انقد دور و برمون هستن میدونم چقد اذیت میشی‌.خانم دوست همسرم دخترش رفلاکس داشت اونم خیلی اذیت شد اما خیلی از نظر غذایی و دیگر موارد رعایت کرد دخترش الان خوبه خوبه.انشالا بچه شمام خوب میشه.من میدونم چقد سخته.خدا کمکت کنه

وای دخترمنم 3روزه داره سرفه خلط دار میکنه بعدشم جیغو گریه میکنه بردیم دکتر یه دارو داد واسه بالای 3 سسال بود ولی گفت فقط دوروز بده منم از سرناچاری دادم ولی خداروشکرخوب شد.الان خیلی کم سرفه میکنه.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.

مرمری جون مقدادی چه داروهایی براش نوشت وتشخیصش چی بود؟توی اصفهان پیش دکتر حسین صانعیان هم بردیش؟فوق تخصث گوارش نوزادانه

مرمری جون مقدادی چه داروهایی براش نوشت وتشخیصش چی بود؟توی اصفهان پیش دکتر حسین صانعیان هم بردیش؟فوق ...

سلام حرف صانعیان نزن ک حالم بد میشه پیرمرد پفیوز پولکی بچمو بردم مدفوعش خون بود و بی قرار داد زد سرم ک چرا بچه سرو صدا میکنه منم گفتم بچه مشکل داره وگ نداشت ک پیش تو نمیاوردم 

اه مزخرف ی مشت داروی مزخرف نوشت ک بدترم شد انقد عقلش نرسید ک شیرخشک بچرو عوص کنه حساسیت ب پروتئین گاو داشت😠😠😠😡😡😡😡😡

سلام حرف صانعیان نزن ک حالم بد میشه پیرمرد پفیوز پولکی بچمو بردم مدفوعش خون بود و بی قرار داد زد سرم ...

وای خدا من تازه بردمش پیشش.ولی پیر نیست.میدونی کجاس؟ساختمان قمرالدوله.همونه؟

سلام حرف صانعیان نزن ک حالم بد میشه پیرمرد پفیوز پولکی بچمو بردم مدفوعش خون بود و بی قرار داد زد سرم ...

داروهاش چی بود؟خودت تو مدفوعش خون دیدی؟غیر از خون‌چه علایمی داشت