2777
2789

عدس فقط عدسای عادی بریز با قلم بزار بپزه وپیاز نگینی 

آخرش رب و دارچین که ازهمه مهمتره با یکم‌پودر سیر تفت بده بریز عالیه عالی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من اینجوری درست می‌کنم خیلی خوب میشه

پیازو تفت میدم با کلی ادویه و ذعفرون بعدشم برنج و عدسو که پخته و ابک شده به پیاز و ادویه اضافه می‌کنم

قیمه و کشمش رو هم جدا با پیازداغ درست کن نخواستی گوشت بریزی همون کشمش کافیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عدس فقط عدسای عادی بریز با قلم بزار بپزه وپیاز نگینی آخرش رب و دارچین که ازهمه مهمتره با یکم‌پودر سی ...

عدس قرمز لرستان خیلی خوشمزه س فقط بلد نیستم درست کنم

عدس قرمز لرستان خیلی خوشمزه س فقط بلد نیستم درست کنم

خب عدس قرمز بریز باهمین دستوری ک گبتم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من عدس و سیب زمینی نگینی رو میزارم.پخته میشه.

بعد پیاز و سیر رو سرخ میکنم ادویه و زردچوبه و فلفل سیاه میزنم.قارچم اضافه میکنم همراه رب.

تفت میدم میریزم تو قابلمه

یه کم ک جا افتاد خاموشش میکنم

منم لایک کن بیام بخونم      عدسی ساده رو ی بار امتحان کنید    عدس رو با یدونه پیاز کوچولو بزارید حسابی بپزه و آبش تقریبا تموم بشه   بعد یدونه پیاز رو تفت بدید زردچوبه بزنید و یک قاشق آرد تفت که خورد همراه نمک و پونه خشک بریزید داخل عدس و با گوشت کوب معمولی نیم کوب کنید  بعدم هم بزنید اونقدر که آرد بپزه  و با پونه خشک سرو کنید  رازش چیه باید پونه خشک سرخ نشه و همونطور خشک به عدس اضافه بشه و یکم خوش نمک باشه