2777
2789
عنوان

یماهه قهر کردم اومدم خونه بابام

362 بازدید | 12 پست

سلام ازتون کمک میخواستم

من یماهه قهر کردم اومدم خونه پدرم چون همسرم جلو مادرش بهم گف برو بیرون از خونه چندبار

فحشم داد جلو مادرش 

و بدتر اینکه حس میکنم رفته سمت اعتیاد ولی انکار میکنه و نیومد بریم ازمایش بده 

بنظرتون جداشم یا صبر کنم بیاد دنبالم؟

نمیدونم ولی حرمت ها از بین رفته

پدر مادرت  چجور آدمایی هستن

حمایتگر

یا ترسو 

؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچچچچچچچ وقت قهر کردی خونه اتو ترک نکننننننن. هیچچچچ وقت نذار کسی متوجه دعواتون بشه. اون کارش اشتباهبوده ولی حالا ک رفتی باید صبر کنی. هرگز برنگرد و دیگه تکرار نکن.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

قبل قهر کردن باید ازمون میپرسیدی که راهنماییت میکردیم. اگه واقعا قصدت طلاقه باید از خونت بیای بیرون. وگرنه اون خونه مال تو هم هست

الانم خودت ببین میتونی یه عمر باهاش زندگی کنی. اگه آره صبر کن بیاد دنبالت

اگه نه، میتونی بری سرکار و دستت تو جیب خودت باشه؟ طلاقتو بگیر

هیچچچچچچچ وقت قهر کردی خونه اتو ترک نکننننننن. هیچچچچ وقت نذار کسی متوجه دعواتون بشه. اون کارش اشتبا ...

وقتی جلو جمع بهت میگه برد بیرون آدم انقد خوار و حقیر شه بمونه؟

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

وقتی جلو جمع بهت میگه برد بیرون آدم انقد خوار و حقیر شه بمونه؟

الان رفت بهتر شد؟!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

آخه وقتی بیرونش میکنه چه جوری بمونه؟

الان ک رفته اوصاعش بهتره؟

باید میموند آدمش میکرد