2777
2789

خانما شما قاضی من بد میگم؟

شوهرم اینگار کور کر شده

ما زندگیه خوبی داریم خداروشکر دستمون به دهنمون میرسه همین که محتاج کسی نیستیم کافیه

روزاییو داشتیم که کل موجودیمون ۲۰۰هزارتومن بود ولی باز سر میکردیم

الانم در حد خودمون داریم

شوهرم طمع داره حریص شده داره ریسک میکنه

به هیچکسم گوش نمیده میدونم اخرش کل زندگیمون رو به باد میده

همش میگه یه پول بزرگی به دست بیارم ۵سال فقط بخوابم خسته شدم اینقد جون کندم

رفتن یه کار شراکتی برداشتن که دعوا شد یه هفته شوهرم پا پس کشید خودش گفت فایده نداره همه میخوان اون یکیو گول بزنن اخرش ادم کشته میشه

باز افتاده دنبالش به منم وعده وعید میده اینو میخرم اونو میخرم که دهنمو ببندم

بخدا اعصابم بهم ریخته هرروز پریودم کل صورتم شده جوش

گاهی اوقات میگم کاش میتونستم بزارم و برم😔نکه طلاق بگیرم نه فقط یه مدت برم نبینم حرص نخورم

نمیتونم بگم چکاری ولی همه ی خانواده شاکی شدن میگن نکن ولی کو گوش شنوا مادرشوهرم بنده خدا از روزی دعوا شد همش فشارش میره بالا ترسیده

اخه شریکش ادم درستی نیست فامیلشه ولی از اون نامرداست شوهرمم اینو میدونست ولی اینگار مغزشو شستشو دادن

برام دعا کنین بخدا قسم الان دارم مینویسم استخونام درد میکنه💔یه مدته زندگیم ارامش نداره😔

💍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انکاریه کاری شبیه گلکوئیست هست ویاهمین زیرمجموعه که بایدبیاری،بگوخواهش میکنم نرو،همش الکیه اگه این کارهست،جزپشیمونی براش چیزی نداره

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
معلومه میخواد خلاف کنه ، خلاف عاقبتی توش نیست

دقیقا

نون حلال یه چی دیگست هرچندکن باشه ولی پربرکته،وخیالت راحته

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
معلومه میخواد خلاف کنه ، خلاف عاقبتی توش نیست

نه خلافم نیست ولی اگه بگیره خیلی خوبه

ولی چند نفرن اونم ادمایی به درد نمیخورن خانواده ی خوبی نیستن روز اول کار یه دعوای بزرگی شد در حد شکستن دست پا و سر

💍♥️

نه خلافم نیست ولی اگه بگیره خیلی خوبهولی چند نفرن اونم ادمایی به درد نمیخورن خانواده ی خوبی نیستن رو ...

اصلا خلاف هم نباشه،اینجورکاری به چه دردمیخوره

اصلا خلاف هم نباشه،اینجورکاری به چه دردمیخوره

همینو میگم

همینطوری داریم زندگیمون میگذروتیم بقیشم میره خونه داریم ماشینم داریم شکممونم سیر میشه بسه

💍♥️