2777
2789

کسی میدونه چه مدارکی باید ببرم 

۳ ساله ازدواج کردم نفقه اصلا پرداخت نکرده 

دو سال و نیمه زندگی رو ول کرده منم ترکم کرده (تو عقد بودیم )

مشاوره های قبل از درخواست رو هم که از طرف بهزیستی بود شرکت نکرده 

درخواست طلاق هم داده تازگی ها 

دلیل موجه هم برای طلاقم نداره 

هیچ وقت هزینه ای برام نکرده حتی یک دونه واریزی هم به حسابم تا حالا نداشته تا حالا پول نقدی هم بهم نداده 

بازم واسه اثبات نیاز به مدارک خاصی دارم 

یک پرینت حساب هم میخوام ببرم با خودم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر عقد بودبد چرا دنبال نفقه ای؟ سراغ مهر نمیری چرا

مهریه مو میخوام موقع طلاق بده 

وضعش خوبه مهریه رو میتونه بده و سنگین هم نیست اصلا 

چون خودش درخواست داده مهریه رو باید بده 

نفقه رو درخواست دادم که پرونده ترک انفاق داشته باشه 

و سر یه حرفی که بهم گفت تو پای دوست داشتن من نموندی پای این موندی که ماه ختی نفقه ت زیاد بشه اینکار رو کردم 

در صورتی که من فقط پای علاقم مونده بودم 

هم مهریتو بگیر بقیه چیزا رو ولشقانون اکثرا سمت مرداس

خب مثل اینکه چون طلاق از طرف خودشه مهریه رو باید بده و همچنین نفقه رو 

فقط خواستم قبل از طلاق و به جبران قضاوتی که کرده بود راجع بهم منم یه پرونده سازی کرده باشم

مهریه مو میخوام موقع طلاق بده وضعش خوبه مهریه رو میتونه بده و سنگین هم نیست اصلا چون خودش درخواست دا ...

خب اخه شما عقدی پرسیدی راجع ب نفقت ک هنوز خونش نرفتی چیزی تعلق میگیره بهت ؟ از کسی پرسیدی؟

بعدم چون دیدم ک ب جایی نمیرسه تو عقد و چندسال طول میکشه  میگم نفقه رو ول کن‌ 

parasoo1989@
خب مثل اینکه چون طلاق از طرف خودشه مهریه رو باید بده و همچنین نفقه رو فقط خواستم قبل از طلاق و به جب ...

حوصله داری ولش کن گور باباش

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

خب اخه شما عقدی پرسیدی راجع ب نفقت ک هنوز خونش نرفتی چیزی تعلق میگیره بهت ؟ از کسی پرسیدی؟بعدم چون د ...

آره تو شهر ما قبل از اینکه پرونده بره دادگاه میره مشاوره خانواده و حقوقی که اگر به جایی نرسه حرف طرف وقت دادگاه رو نگیرن 

اتفاقا گفتن چون خونه پدرتی نمیتونه بگه تو خونه خودم بوده و نفقه ش رو دادم ک چون عقد دائم هستش وظیفه اونه که از زمان عقد نفقه رو بده 

آره تو شهر ما قبل از اینکه پرونده بره دادگاه میره مشاوره خانواده و حقوقی که اگر به جایی نرسه حرف طرف ...

ببین اشنامون همین جوری بود دقیقا دوسال طول کشید اخرم بهش گفتن چرا نفقه رو گیردادی ول کن . اونم عقد بودن خونه باباش دوسال بود پسره نبود 

parasoo1989@