2777
2789

بخدا یچیزی هایی میگه تو سایت های پ.ورن قفله بعد ما میخوایم این آهنگ هارو تو عروسی و مهمونی ها گوش بدیم حتی از آهنگ نفت تتلو هم بدتره😑😂

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

اه دیگه گوه شده به مغزش یه زن افغانیم اورده تو کلیپش

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه همینا بهش پول میدن

که نوجونا رو نابود کنه دیگ

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

اومد آهنگ جدیدش؟ اون جریان توبه ایناش چی بود پس؟🙄

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بخدا روانیه

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

واقعا ساسی گوش میدین یا مسخرمون دارین؟

این آهنگ جدیدش رو تو اینستا میگم همش درباره سینه و بازیگر پ.ورن و ایناست جالب اینجاست که مخاطبش زن سپهر حیدریه😂💔🙄

گفته بود اون رو برای بچه هاتون خوندم بگید امسال عمو ساسی این آهنگ رو داده بیرون توبه کرده😂😂برای مسخره بازی اسم‌آهنگ جدیدش مارمولکه

گفته بود اون رو برای بچه هاتون خوندم بگید امسال عمو ساسی این آهنگ رو داده بیرون توبه کرده😂😂برای مس ...

از اولشم معلوم بود این آدم بشو نیس

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

واسه همینا بهش پول میدنکه نوجونا رو نابود کنه دیگ

این که خوبه زن سپهر حیدری رو با لباسای خیلی باز نخونده جلوش همش بهش میگه ببخشید اینو میگم نمیدونم مم.ه شیر بده و نمیدونم بازیگرای فیلم های مستهجن رو اسم میبره اصلا یه وضعی