2777
2789

میخاسم گریه کنم آخه شنیدم عشق سابق کراشمم چشاش آبی بوده سفید بوده 

اونوق من با چه رویی رفتم پیشنهاد دادم بهش حتما چون قیافم خوب نبود ردم کرد 

خدایا دارم میمیرم من اونو میخاااام من باید زن اون بشم بااااید 

خو عشق سابق کراشت اگه خوب بود که دیگع نمیشد عشق سابق.

انقد خودتو اذیت نکن،توام خودت یه برندی واسه خودت

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ک*ن لق کراشت و عشقش.ارزش خودتو بدون و خودتو کوچیک نکن پیش کسی.توباارزشی و زیبایی در نوع خودت

بعد مرگم شعرهایم را بخوان تا بشنوی..سرگُذشتم، تلخ‌تر از درگذشتم بوده است!🖤

حالم از اینجور تاپیکا بهم میخوره عشقم ی دختر فلان و دوست داشت من زشتم من قیافم بده متنفرم از این حرکت دختر تو وقتی خودت میرینی به قیافه خودت علناً انتظار داری بقیه ازت تعریف و تمجید کنن؟ 

هر چقدرم دلتون میخواد بتوپین بهم

وقتی خودت راجب خودت اینجور حرف میزنی شایسته ناملایماتای رفتار بقیه م باش چون حتی تو خودتو، چهره خودتو دوس نداری

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

خب شاید دختره ولش کرده

اینا رو تو از کجا میدونی اخه

هرچی بود دیگه شده عشق سااااابق 

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

پس چیکار کنم میمردم؟ چند بار گفتم گفت نه

واوووو چند بارم گفتید!!!!

خوب واسطه میفرستادید حداقل .

نکنه برا همون گفته نع . بعضی آقایون خوب نمیپسندن اینجوری ..

بازم صلاح خودتون 

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

اینا رو تو از کجا میدونی اخههرچی بود دیگه شده عشق سااااابق

همکارش گف بعد من گفتم دختره چجوری بود خوشگل بود بعد برای اینکه دل من نشکنه گف نه معمولی بود ولی چشاش آبی بود ولی مشخص بود اینجوری میگه که دل من نشکنه بعدا که من قسمش دادم گف آره خوشگل بود