2821
2789
عنوان

شکست در شغل

495 بازدید | 43 پست

سلام خانما اگه تو کارتون شکست بخورید چقدر غصه میخورید ؟ یعنی چقدر ذهنتون درگیر میشه من انگار به غم سنگین و یه بغض تو دلم گیر کرده اصلا آروم نمیشم 

لطفا نگید به دلیلش فکر میکنم یا تلاش نکردی من همه کار کردم اما دیگه نشده حتما روزی من تو این شغل نبوده 

ولی خیلی ناراحتم هم بدهی دارم هم جنسام مونده رو دستم هم بدتر از همه امیدم ناامید شده 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شغلت چی بود عزیزم؟حق داری ناراحت باشی. زمان بده به خودت. بعد دوباره بلند میشی و از تجربه قبلی استفاد ...

پوشاک زنانه و بچگانه 

دو سال زمان دادم همه کار کردم هر نوع فروشی رو امتحان کردم واقعا نشد 

می‌دونم گذر زمان مشکلات بزرگتر از این رو برام راحت کرده ولی از این خیلی ناراحتم که این آخرین تلاشی بود که می‌تونستم انجام بدم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

توی باسلام با قیمت مناسب بذار برای فروش.غصه نداره که!

گفتم که همه کار کردم 

حتی به قیمت عمده 

چی داری؟ قیمتش؟

یکی دو تا نیست یه مغازه جنسه لباس زیر و جوراب و خرده ریز تا تیشرت و شومیز و شلوار و ست بچگانه

یکی دو تا نیست یه مغازه جنسه لباس زیر و جوراب و خرده ریز تا تیشرت و شومیز و شلوار و ست بچگانه

مغازت جلو دید هست یا توکوچه و جای دور هست؟

اجناس بذار به موقع اش میان دنبالش می خرند نترس 

میکاپ، تالار گفت وگو های دوستانه https://maykap.ir/

مغازت جلو دید هست یا توکوچه و جای دور هست؟اجناس بذار به موقع اش میان دنبالش می خرند نترس

خوبه گفتم همه کار کردم مغازه ام تو بازاره 

اجناس چی بذارم وقتی حتی نوابهداشتی هم فروش ندارم 

خوبه گفتم همه کار کردم مغازه ام تو بازاره اجناس چی بذارم وقتی حتی نوابهداشتی هم فروش ندارم

بذار راهش بهت بگم

کانال ایتا بزن و دوستات را عضو کن

بعش که برگه A3 بزن جلو مغازت و بگو به ازای ۱۰۰تومن خرید تو قرعه کشی ماهانه اعتبار خرید بگیرید و روی حرفت هم بایست

جنس هات رو متنوع کن مثل دمپایی با قیمت خریدت

میکاپ، تالار گفت وگو های دوستانه https://maykap.ir/

بذار راهش بهت بگمکانال ایتا بزن و دوستات را عضو کنبعش که برگه A3 بزن جلو مغازت و بگو به ازای ۱۰۰تومن ...

😅😅 اینا تلگرام روبیکا اینستا دیوار با سلام

همه رو امتحان کردم به مدت دو سال 

دیگه نیاز به انجام روش جدید ندارم 

بدون تحقیق قبلی نباید جنس میاوردی اونم انقدر درهم برهم از همه چی برو دستفروشی تو بازارای محلی آخرین راهه اما صد در صد فروش میکنی

من دوسال تموم دوبار درس خوندم برای یه آزمون آخرش دوتاشم رد شدم

غصه نمیخورم چون خواست خدا بود و به صلاحم بود قبول نشم میدونم خدا جای دیگه برام بهترشو درنظر گرفته

نه ناامید شو ن غصه بخور♥️

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

بدون تحقیق قبلی نباید جنس میاوردی اونم انقدر درهم برهم از همه چی برو دستفروشی تو بازارای محلی آخرین ...

من از دستفروشی شروع کردم بعد شد فروش آنلاین بعد رسیدم به مغازه اون منطقه ای که من هستم کلا پوشاک ندارن یعنی همه چیز نیازشونه بعد فروشگاه بزرگ که نزدم تک بعدی کار کنم باید همه چیز جور باشه 

من دوسال تموم دوبار درس خوندم برای یه آزمون آخرش دوتاشم رد شدمغصه نمیخورم چون خواست خدا بود و به صلا ...

من همه مراحل زندگیم رو گذروندم این آخریش بود و نمی‌دونم چرا هیچ وقت هیچ‌چیزی به صلاحم نبوده

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش