2777
2789
عنوان

شکست در شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 43 پست
من همه مراحل زندگیم رو گذروندم این آخریش بود و نمی‌دونم چرا هیچ وقت هیچ‌چیزی به صلاحم نبوده

انشاله که خدا کمکت میکنه عزیزم♥️

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خودتون زمان بدید

می‌دونم که زمان همه چیز رو سبک می‌کنه اما اینکه این آخرین کاری بود که می‌تونستم برای نجات خودم انجام بدم و اینم‌نشد و فکر به آینده ی تاریک دیوونه کننده ست 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

گاهی پذیرش بزرگترین لطفه به خودت 

وقتی همه تلاشتو کردی و نشده با حتی نکردی و ولی دیگه امکان درست شدنش نیست بپذیر و درس بگیر و یا راهتو عوض کن یا تلاشتو بیشتر 

خودم در حال حاضر موقعیتی گیر کردم که دارم سعی میکنم بپذیرم شرایط موجودو 

پذیرش یه حس رهایی شیرین داره 

فک میکنیم سخته ولی وقتی میپذریم رها و اروم میشیم

واقعیتش تا مدت ها افسرده میشم و انگیزه کاری رو ندارم

بعد از مدتی احتمالا خودم رو جمع میکنم 

زندگی همینه واقعا لحظه ای غمه لحظه ای شادی 

لحظه ای رو به پیشرفتی لحظه ای دچار شکست میشی و …

گاهی پذیرش بزرگترین لطفه به خودت وقتی همه تلاشتو کردی و نشده با حتی نکردی و ولی دیگه امکان درست شدنش ...

من دیگه امکان تلاش بیشتر ندارم 

می‌دونم باید بپذیرم ولی خیلی سخته ببین باید با سلامتی که ندارم بسازم با خونه نشین بودنم بسازم با بی پولی بسازم با اینکه ۲۸ سالمه و فقط یه خواستگار داشتم که اونم رفت و پیداش نشد بسازم با پدر بد دل بسازم از مردم و خانواده حرف بشنوم 

همه ی اینا رو تحمل کردم به امید اینکه دستم تو جیبم باشه حداقل ماهی یه بار برم خرید برم یه بستنی بخرم برا خودم دلم باز بشه اما اونم خدا نخواست بعدم میگن به صلاح نیست 

نمی‌دونم دیگه صلاح ما چیه جز بدبختی 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

واقعیتش تا مدت ها افسرده میشم و انگیزه کاری رو ندارمبعد از مدتی احتمالا خودم رو جمع میکنم زندگی همین ...

من خیلی ساله افسردگی شدید دارم یعنی این آخرین نور امیدم بود پست قبلیم رو بخون مشکلاتم رو گفتم دیگه خیلی بهم سخت گرفته 

بین عزیزم من درکت میکنم 

الان ناراحتی و حس می‌کنی رسیدی ته دنیا 

ولی اروم باش بزار چند روز بگذره حالت که بهتر شد راه حلای خوب میرسه به ذهنت 

توکل به خدا کن 

برای فروش محصولت از اپلیکشنایی مثل دیوار و باسلام و... استفاده کن

بین عزیزم من درکت میکنم الان ناراحتی و حس می‌کنی رسیدی ته دنیا ولی اروم باش بزار چند روز بگذره حالت ...

اینا روبیکا تلگرام اینستا باسلام دیوار دو سال همه رو امتحان کردم 

این چیزی که میگم تصمیم همین لحظه نیست تا اینجا هم به زور ادامه دادم و به خرید عید امید داشتم 

من خیلی ساله افسردگی شدید دارم یعنی این آخرین نور امیدم بود پست قبلیم رو بخون مشکلاتم رو گفتم دیگه خ ...

میفهمم سخته ولی باید دووم بیاری ، چون لایقه درآمد خوبی❤️

تیکه های شکستتو جمع کن پیش هیچکی نگو و بعد کمکم کار دیگه رو شروع کن 

اینقدر مصمم هستی که در نهایت به هدفت برسی دختر😘😘🤗

محصولت چیه؟

پوشاک زنانه  دیگه تو مغازه همه چیز دارم بچگانه هم دارم لباس زیر و جوراب و شومیز تیشرت شلوار ست کلا همه چیز زنانه

دعای فروش کالا و اومدن مشتری و بخون تو نت بزن برات میارع

انقدر خوندم بخدا تو مغازه ام بیای از زیر هر جنس یه دعا پیدا می‌کنی