الان ی عده میان میگن ولش کن واسه ما هم نمیگه
دوستان ما دوتا خواهر و ی برادریم
مامان بابام از اول ازدواجم خیلی کمک مالی و فکری ب من و همسرم رسوندن شوهرم خوبه آدم خوبیه ولی خانوادش خصوصا مادرش خیلی پسته
هر کمکی بگید خانوادم کردن چون خیلی دلسوزن و شوهر منو عین پسر خودشون میدونن ولی مادرشوهرم خیلی منو آنیش میزنه خیلی خیلی نارحتم میکنه
حتی نشده ی بار تو این سالها ک ازدواج کردیم حرف میفته ب کسی یا جلو خودمون بگه خداروشکر ک خانواده زنت خوبن ببینید دوستان من دنبال تعریف نیستم ولی اینو قبول دارید ک لااقل واقعیتو بگه نه چیزی بیشتر آدم وقتی بی انصافی و نمک نشناسی میبینه نارحت میشه ؟خیلی وقتا حرف افتاده همین ک گفتیم مامانم فلان روشو میکنه اونور یا حرفو عوض میکنه آخرین بار اومدن خونمون ما چندتا وسیله عوض کردیم مثل فرش و چیزای دیگه همه اونارو یکی یکی نگاه کرد ولی ب طلای من ک مامانم خریده هدیه خونه ک شوهرم چند هفته قبلش بهش گفته بود هیچ اسمی ازش نیاورد و حتی ی مبارک نگفت نمیفهمم دلیل اینهمه عقده و کینه رو مگه مامان من اون طلارو خریده اوردم خونه پسرت مثل بقیه طلاهام ک مادرم خریده بود اوردم فروختم چرا همچین رفتار زننده ای میکنی با من ک الان چشم دیدنتو نداشته باشم و دلم بشکنه اخه اون مادرمه عزیز دلمه نور چشممه هیچکسو غیر اون ندارم چرا ب خوبیاش بی محلی میکنی و سبک میشماریش دلم خونه از ذاتش خداجون کمکم کن خلاص شم عین ۱۲سالی ک ازدواج کردم از دستش خون گریه کردم هیچکس حتی ی نفر تو فامیل مثل ما نیس عروساشونو دیدم میدونم چجورین ولی اینا با من اینجورن