2777
2789
عنوان

رفیق مذهبی

96 بازدید | 12 پست

یه رفیق دارم مثل خودم مذهبیه هردومون تو بسیج هستیم بعد این یکی هست که عاشقشه بعد این پسره به من پیام میده که به دوستم بگم از بلاکی درش بیاره یا فلان چیز رو بهش بگم دوستم هم همینطور اولش قبول میکردم بعدش الان کلافم از دستشون همین دوستم میگه بزنش بلاکش کن ولی من روم نمیشه راه کار بدید چی بگم پسره هم مذهبیه؟؟؟

بگو دیگه نمیتونی ادامه بدی خیلی راحت 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر مذهبی و ازین کارا؟😐

راه درست یه چیز دیگس 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

خیلی رک بگو منو واسطه قرار ندین ن شما ن دوستم من دیگ دخالت نمیکنم 

واقعا هم دیگ دخالت نکن چیزی بشه پات گیره یا همچیو سرت میشکونن بیخیالش هرکی رابطه خواست خودش بره دنبال کاراش 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
یکی بهم گفت اگر میخوای تا عضو بسیجت کنممیگم بعد باید چیکار کردمن اطلاعاتم خیلییی کمه ی توضیهی میدی

اینکه تو مراسم هوایی که تو گروه بسیج گفته میشه باید شرکت کنین حالا اگر هفته ای حلقه صالحین گذاشتن باید بریم که شمارو فعال بدونن و بعد از ۶ماه کارت فعال بهتون میدن