2777
2789
کجا باید برم‌؟

صبح شنبه برو دفتره خدمات قضایی میگن چکار کنی وکیل نگیر ساده اس‌.شاهد هم داری.

آدمشون کن.من امروز هر تاپیکی رفتم حالم خراب شد

یه سرچ ساده کن میبینی .کلی جریمه نقدی و زندان داره

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

منم بودم‌گریه میکردمحالا یه بارشاگرده فروشنده هه برای شیرین کاری تخت اومد جلوی ما زوم کرد رو دستای پ ...

منم اشکام بند نمیومد بدنم میلرزید ‌

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح شنبه برو دفتره خدمات قضایی میگن چکار کنی وکیل نگیر ساده اس‌.شاهد هم داری.آدمشون کن.من امروز هر ت ...

من چقدر باید هزینه کنم

منم اشکام بند نمیومد بدنم میلرزید ‌

ازت خواهش میکنم تقاضا میکنم شکایت کن

ببین یه کارم میتونی بکنی فردادبری مغازه زنگ بزنی ۱۱۰ بیاد صورتجلسه بکنه

خیلی راحته شکایت میکنی برات پیامکش میاد که نثلا ۲۰ خرداد تایم دادگاهتونه .چون شاهدم داری.راحت محکوم میشن

راحته راحت.صدبار میگه اشتباه کردم.ولی تو نبخش بزار دیه شو بدن

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

من چقدر باید هزینه کنم

نهایتا ۲۰۰ سیصد تومان

ببین خدمات قضایی یه رییس داره.برو مشکلتو دقیق بهش بگو شاهدات هم بگو.خودش تو کاغذ مینویسه میده برات تایپ میکنن.اگه ثنا داری راحته.نداری ثنا هم باز میکنن.خیلی راحته.وکیل نگیر .

من دستام میلرزیدبچه شیر میدم انقدر استرسی شدم طفلی بچم

دقیقا به رییس خدمات قضایی این بگو که شیرم زبانم لال خدای نکرده خشک شده و تاثیر بدی گذاشته تونستی درمانگاه هم برو برات آرامبخش تجویز کنن .ببین بیا کاری کنیم اینا آدم بشن.

نهایتا ۲۰۰ سیصد تومانببین خدمات قضایی یه رییس داره.برو مشکلتو دقیق بهش بگو شاهدات هم بگو.خودش تو کاغ ...

شاهدام مشتریاش بودن خب از کجا پیدا کنم

دوربین مغازش هست ولی

میرم حتما

خواعش میکنم حرصت نخوابه ها

ببین خدا خودش گفته من از تهمت نمیگذرم

یعنی خدا هم حساسه.قانونمونم خوب حمایت میکنه

بزلر حریمه بده.بگو بهم شوک وارد شده .مشکل روحی میدا کردم.آبروم رفته