2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکارداری عزیزم..فقط حرص خوردن به تومیمونه لذتش به مادرپسر..بی خیال باش..توهم وابسته مامانت شو

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

شوهر من یک درصد به مادرش وابسته نیست برعکس به پدرش خیلی وابستس و پدرشم طرفدار پروپاقرص منه بخاطر این مشکلی پیش نمیاد برام

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

مادرشه مگه یه زن غریبست دور از جون استارتر نمیدونم چرا بعضیا امقدر جنسشون خرابه.شما خورتون به پسراتون وابسته نیستین؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
مادرشه مگه یه زن غریبست دور از جون استارتر نمیدونم چرا بعضیا امقدر جنسشون خرابه.شما خورتون به پسراتو ...

چه طرز حرف زدنه.شما خوبي!!

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
هرچی مادرش بگه .هرجا اون بگه ما باید بریم 

وای خدا بدادت برسه

تنها ارزویم این است...حاجت دلم با حکمت خدایم یکی باشد....😙😙😙خدایا ارزویم داشتم یه نی نی تو شکم تا یه ماه دیگه ...خدایا راضیم به رضای تو

خوب ادم به مامانش وابستس ديگه 

من كه خودم به شوهرم گفتم اگر مامانت پشت من حرف زد تو حق نداري چيزي بگي اون مادرت احترامشم واجبه مثل مامان خودم ولي خدارو شكر هم مامانش با من كاري نداره

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

نه پشت منم هست .اما بیشتر مادرش .البته مادرش با جادو اینکارو مییکنه .من جنسم خوبه .مادرشوهرم تو اتاق خوابمم میاد .با اینکه خونم جداست در خونم ضد سرقته اما باز کلید داره 

دوست عزیزم واسه بارداریم یه صلوات میفرستی 😍😍