ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
رشته درستو انتخاب میکردم و واسه درسم جونمو میدادم،
خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم،خدایا به بزرگی این آیه قسمت میدم که این دفعه دستمو خالی نزار،یک فرزند صالح و سالم نصیبم گردان🖤💔نمیدونم کدوم از خدا بی خبری گفت خیر از جوونیت نبینی که ندیدم💔
اره،بد موقع تلگرام و اینستا نصب کردم،پشیمونم ،کاش خوبتر درس میخوندم حتی اگه رشته دانشگاهیی خوبم قبول نمیشدم وجدانمو شرمنده نمیکردم
خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم،خدایا به بزرگی این آیه قسمت میدم که این دفعه دستمو خالی نزار،یک فرزند صالح و سالم نصیبم گردان🖤💔نمیدونم کدوم از خدا بی خبری گفت خیر از جوونیت نبینی که ندیدم💔