دایی کوچکم یه آدم عوضیه ک بارها خواسته ب خواهرم تجاوز کنه حتی یبار دستش و دهنشو گرفته بوده میخواسته لختش کنه .من قبلا چن بار ب مادرم گفتم انگار نه انگار هیچی بش نگفت.حتی مرتب میومد خونمون راش میداد خواهرم مجرده داییم معتاد و دزده...بعد تازهپرو پرومیومد تواتاقش مادرم می گفت برو تو اتاق پیشش یه وقت چیزی بر نداره . هرچی گفتم برا درها قفل بساز محل نذاشت امروزم زنگزدم ب دایی بزرگم و خالم گفتم داییم ک انگار زنش پیشش بود خودشو زد به کوچه علی چپ بعدش یه پیام نداد .مادرم زد به دره کولی بازی ابروخانوادم و بردی ابرو داداشم و بردی زد گریه ک از دستت سکته میکنم نامه میدم کار تو بوده .خالمم زنگ زد فحش داد خفه شو دهنتو ببند وای بحالت خواهرم چیزیش بشه می کشمت گفتم کسی هیچ غلطی نمیتونه کنه توکشتن بلد بودی برادر خودتو می کشتی . بعدمدخترخالم زنگزد مامانم حالش بده قلبش گرفت .من کارم بد بود ؟ خواهرم چن بار ب مامانم گفت حتی گفت باش نده محل نذاشت .حتی بارها ب این داییم پول داد قرض و ..هواشو داشت .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏
مامانت غش کنه دوباره حالش خوب میشه ولی خدایی نکرده بلایی سر خواهرت بیاد هیچ جوره قابل جبران نیست به بابات بگو یه بار واسه همیشه بیرونش کنه
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏