2777
2789
عنوان

تجاوز

2455 بازدید | 66 پست

دایی کوچکم یه آدم عوضیه ک بارها خواسته ب خواهرم تجاوز کنه حتی یبار دستش و دهنشو گرفته بوده میخواسته لختش کنه .من قبلا چن بار ب مادرم گفتم انگار نه انگار هیچی بش نگفت.حتی مرتب میومد خونمون راش میداد خواهرم مجرده داییم معتاد و دزده...بعد تازه‌پرو پرو‌میومد تو‌اتاقش مادرم می گفت برو تو اتاق پیشش یه وقت چیزی بر نداره . هرچی گفتم برا درها قفل بساز محل نذاشت امروزم زنگ‌زدم ب دایی بزرگم و خالم گفتم داییم ک انگار زنش پیشش بود خودشو زد به کوچه علی چپ بعدش یه پیام نداد .مادرم زد به دره کولی بازی ابرو‌خانوادم و بردی ابرو داداشم و بردی زد گریه ک از دستت سکته میکنم نامه میدم کار تو بوده .خالمم زنگ زد فحش داد خفه شو دهنتو ببند وای بحالت خواهرم چیزیش بشه می کشمت‌ گفتم کسی هیچ غلطی نمیتونه کنه تو‌کشتن بلد بودی برادر خودتو می کشتی . بعدم‌دخترخالم زنگ‌زد مامانم حالش بده قلبش گرفت .من کارم بد بود ؟ خواهرم چن بار ب مامانم گفت حتی گفت باش نده محل نذاشت .حتی بارها ب این داییم پول داد قرض و ..هواشو داشت .

کار من بد بود ؟

به بابات بگو 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین هوای خودت و خواهرت و داشته باش نا جایی هم ک میتونی مدرک جمع کن رسوا کن دایی و همین آدما ک میگن سکون کن فردا ی اتفاقی بیوفته بت میگن اگ چیزی بود چرا از اول نگفتی؟ پ خودتم تنت میخارید

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نمیدونم چی بگم، من زخم خوردم میدونم حامی نداشتن بدترین تجربه ای که میشه داشت تو این شرایط. به پدرتون بگید مراقب خواهرتون باشه، اون گناهی نداره که امنیت نداشته باشه 

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!