2777
2789

خانوما من خیلی ناراحتم خونم کوچیکه و یه خواب 

کلا شصت متر هم نیست 

بعد چند روز پیش مهمون داشتم طرف رفته بود گفته بود نمیدونستم خونش انقدر کوچیکه نمی‌رفتم خیلی خجالت کشیدم رفتم 

اعصابم خورده از اینکه بچم به دنیا بیاد سیسمونی کجا جا بدم مهمون اومد جام تنگ میشه 

خیلی ناراحتم 🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خانومی ک گفته اصلا ازش خجالت نکش اتفاقا خجالت رو باید اون بکشه که هیچ فهم وشعوری نداره 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خدا بزرگه بعدا خونه بزرگ میری 

الان اکثرا خونه هاکوچیکه چون اجاره هابالاس چاره چیه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اون خانومی ک گفته اصلا ازش خجالت نکش اتفاقا خجالت رو باید اون بکشه که هیچ فهم وشعوری نداره

واقعا سخته آدم یه بچه هم داشته باشه باید دو اتاق خواب داشته باشع خونش یکی خیلی بده

وا مشکل از اون به اصطلاح مهمونه که رفته اونجوری گفته تو برا چی اعصاب تو خورد کردی نکنه توقع داشت بری براش باغ اجاره کنی بعد زنگ بزنی بیاد 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی