2777
2789
عنوان

عمل لوزه

80 بازدید | 13 پست

دوستان عزیزم میخوام لوزمو عمل کنم. عزیزانی که تجربه داشتن میشه بگن که نقاهتش چقدره و آیا صدا بعدش تغییر میکنه؟ و ممکنه خروپف داشته باشیم بعد عمل؟

۲۱ سالمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عملو نمیدونم ولی من پسرم داشت دکتر سنتی بردم الان خیلی بهتره ده سالشه

میگما حالا که بحثشه راسته میگن مش.روب خوب میکنه لوزه رو؟؟

یکی فامیلای دور شوهرم قسم میخورد چندروز به دخترش داده کامللل خوب شده

من دو به دلم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

نقاهت که داره توی قسمت گلو احساس سوزش و درد داری ممکنه به روش بخیه یا لیزربرات عمل کنه مدتی باید بستنی چیزای خنک وغذای بدون ادویه بخوری صداتم موقتی خیلی تغییر می‌کن ترشی وتند اصلا نباید بخوری

عملو نمیدونم ولی من پسرم داشت دکتر سنتی بردم الان خیلی بهتره ده سالشهمیگما حالا که بحثشه راسته میگن ...

عزیزم اینی که میگم دختر دو ساله من رو خوب کرد

اونم نی نی سایتی ها گفتن

صبح ناشتا یه قاشق چای خوری عسل میدم و آخر شب آخرین چیزی که میخوره عسل باشه یعنی بعدش حتی آبم نخوره بخوابه

وقتی میخوابه از زیر گوش تا کل گلوش رو روغن سیاه دونه میزنم

ده روز زدم

الانم میزنم

تا دوماه

بردم دکتر گفت نیازی به عمل نیست

❤خدایا شکرت

عزیزم اینی که میگم دختر دو ساله من رو خوب کرداونم نی نی سایتی ها گفتنصبح ناشتا یه قاشق چای خوری عسل ...

اره اینو منم شنیدم خیلی

ولی پسر من کبدش خییییلی گرمه شاید برای همین دکتر 

بهش اینو نداد

به پسرمن داروی معده داد لوزه هاش خییلی خوب شد

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

اره اینو منم شنیدم خیلیولی پسر من کبدش خییییلی گرمه شاید برای همین دکتر بهش اینو ندادبه پسرمن داروی ...

عزیزم عسل دقیقا حال معده رو خوب می کنه

شما عسل رو بده

سیاه دونه نزن 

❤خدایا شکرت

عزیزم عسل دقیقا حال معده رو خوب می کنهشما عسل رو بدهسیاه دونه نزن

اخه کبدشو چه کنم

نه منم سیاهدونه به گلوش ماساژ میدادم ولی عسل نمیدادم اینطور

خداروشکر که دخترت خوب شده

مرسی که تجربتو گفتی مهربون

سال جدید حتما میبرمش روش شمارو به دکتر میگم

اخه کبدشو چه کنمنه منم سیاهدونه به گلوش ماساژ میدادم ولی عسل نمیدادم اینطورخداروشکر که دخترت خوب شده ...

فدات بشم

انشاالله پسر شما هم همیشه سلامت باشه زیر سایه پدر و مادر

برا کبد شربت خاکشیر اینا خوب نیست؟

❤خدایا شکرت

فدات بشمانشاالله پسر شما هم همیشه سلامت باشه زیر سایه پدر و مادربرا کبد شربت خاکشیر اینا خوب نیست؟

باورت نمیشه هفت هشت ماه خورد خییییلی بهتر شد

ولی دیگه خسته شده بود ادامه ندادم

اصلنم لاغر نشد

اونوقت من یهماه خوردم صورتم شد مثه جنازه ها