لناحیدرلو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 29 عنوان سرخ کن 89 بازدید | 5 پست سلام خانوما خوبید نماز روزه هاتون قبول باشه من امروز یه سرخ کن خریدم الان امدم سیب زمین بپزم کمی سوزوندم بیرونیش پخته بود توش خام بود کسایی که بلدن استفاده کنن ممنون میشم بگن تو چه دمایی و چند دقیقه باید بزارم بپزه ممنون میشم شیوه پخت مرغ کامل رو هم به من بگه 1403/12/16 | 16:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48510 عزیزم دما و زمان خودش میسوزونه و داخلش خامه.کم کم دستت میادسیب زمینی رو بزرگ و ضخیم خلال کنبریز تو سبدشادویه بزنیکم روغن اسپری کندمای ۱۶۰ ، بیست تا بیست و پنج دقیقه.مرغ رو باز ادویه بزن و روغن اسپری کندمای ۱۴۰ تا ۱۶۰ ، ۴۵ دقیقه آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
panah81 عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 4961 سرخکن ما دو المنته با دمای ۲۰۰ درجه و ۱۵ دقیقه ، قشنگ سیب رو سرخ میکنه ،من ک از وقتی سرخکن دارم دیگه سیب توی روغن دوس ندارم و نمیخورم
لناحیدرلو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 29 عزیزم دما و زمان خودش میسوزونه و داخلش خامه.کم کم دستت میادسیب زمینی رو بزرگ و ضخیم خلال کنبریز تو س ... ممنون متشکرم
لناحیدرلو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 29 سرخکن ما دو المنته با دمای ۲۰۰ درجه و ۱۵ دقیقه ، قشنگ سیب رو سرخ میکنه ،من ک از وقتی سرخکن دارم دیگه ... دقیقا منم به خاطر این گرفتم که دیگه از روغن استفاده نکنم متشکرم ازت
panah81 عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 4961 دقیقا منم به خاطر این گرفتم که دیگه از روغن استفاده نکنم متشکرم ازت خواهش میکنم ، کم کم دستت میاد چجوری درست کنی