2777
2789

واس همکارمه. دختر مثبتیه دانشجوی ارشده

خودش ۲۸ پارتنرش ۳۰ سالشه ۶ ۷ ماهه باهمن

پسره اخلاقش خوبه رو مخش نمیره . ولی از اول بهش گفته حداقل تا سه سال دیگه شرایط ازدواج ندارم واقعا هم پولی نداره . خونه نداره درامدش ۲۰ تومن که کمه.‌. رابطه هم گفته میخوام دوستم گفته اهلش نیستم اونم گفته اوکیه نخوای کاری نمیکنیم

میگه با شخصیته ولی خب ازدواجی که نیست یعنی پولی نداره ولی هفته ای دوسه بار میرن پارک بدمینتون بازی میکنن یا میرن کافه و رستوران . معمولی خرج میکنه

میگه بنظرت چیکار کنم ؟ منم نمیدونم والا چی‌بگم اگه بگم کات کن، خاستگاری نداره بخواد ازدواج کنه یا اگه بگم بمون پسره ازدواجی نیس  . میگم مثل یه گرگ در کمینه حالا اخلاقش هرچی خوب باشه منتظر فرصتی میمونه تا اوکی بده واسه رابطه

دختر 28 ساله چرا باید وقتش رو واسه همچین آدمی تلف کنه ؟

مردی که بخواد ازدواج کنه هر کاری میکنه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست فک میکنی اولش همه ادای باشخصیاتارودرمیارن بعدش کم کم میشه رابطه وبعدشم همون نتیجه ای میشه که بارهاتوی این سایت دیدیم نمونشو.بنظرم کات کنه بهتره تااینکه خدایی نکرده یه روزی پشیمونی داشته باشه

درست فک میکنی اولش همه ادای باشخصیاتارودرمیارن بعدش کم کم میشه رابطه وبعدشم همون نتیجه ای میشه که با ...

خیلی بد شده الان همکارم از تنهایی دودله ک چیکار کنه میگ خب سنمم میره بالا تنها بمونم همینطوری معلوم نیس ازدواج‌کنم یا نکنم

خیلی بد شده الان همکارم از تنهایی دودله ک چیکار کنه میگ خب سنمم میره بالا تنها بمونم همینطوری معلوم ...

خب تنهایی بهتره تااینکه بازی بخوره یاروعشق وحالشو بکنه بعدم بگه شرایط ازدواج ندارم.بازخوبه خودش بازبون خودش گفته قصدازدواج نداره..