2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 26 پست
خونواده پدر شوهر من کمه کمه کم شب جمعه ۱۵ نفر جمع میشن چون پرجمعیتن وقتی رفته اونجا و کیک برده مطمئن ...

عززیزم . دقییقا اخلاقا باهم متفاوته . میفهمم چی میگی. شای شما یچیزاییو اصول همسایه داری بدونی یا جزو ادب و احترام بدونی اما یسریا نه . واسه همین مجبوریم توقعمونو کم کنیم از اطرافیانمون. 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

منو شوهرم انقد با شعور و فهمیده ایم که وقتی کباب میپزیم میگیم بوش میره براشون میبریم حالا اونا...دوستایی ک میگن من حساسم یا توقعم بالاس ب بقیه چیزام گوش کنن 

هر جمعه مسیرمون خونه پدر شوهرمه اونا ماشین دارن ما نداریم نباید برادره زنگ بزنه بیا بریم پول اژانس نده؟ما ک نمیتونیم بزنگیم بگیم مارو هم خبر کنین ادم روش نمیشه.دو سال همسایه ایم قسم خوردن نداره.یکبااااار نگفتن بیایین بریم بیرون تفریح و ...ماهم ادماییم ک یکبار منت نکشیدیم اینم بگم فوق العاده اهل تفریحن و همیشه بیرونن ولی دریغ از ی تعارف

ادم وقتی اینارو میبینه با خودش میگه چرا ماها انقد خوبیم.و اونا انقدر نفهم.حتی برادره ک برادره هم نفهمه اون جاریه تو ک برادری چرا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق اون قسمت چیه میخوای ظرف خالیمم پر نکنه شدم

اینو گفتم برای اونایی ک سریع میان میگن اواااااا خو مگه حتما باید پر کنه؟و من از همین تریبون میگم اره واجبه ک پر کنی مخصوصا اگر جاری باشی و مخصوصا اینکه هیچوقت اب از دستت نچکه یعنی مثل جاریه من خسیس باشی...

من با بقیه فرق دارم من یک متر با خونش فاصله دارم.من براش چیزی میبرم.و همین اگر من بودم مادرشوهرم میگ ...

من تو خانواده شوهرم عروس غريبه هستم، مادرشوهرم هم از اول زيادي ازم توقع داشت و خيلي دستورات رو صادر مي كرد ولي من كار خودم رو كردم و دقيقا همون مدلي كه باهام رفتار ميشه باهاشون رفتار ميكنم

با اينجور آدما بايد همينطوري رفتار كرد

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..
من تو خانواده شوهرم عروس غريبه هستم، مادرشوهرم هم از اول زيادي ازم توقع داشت و خيلي دستورات رو صادر ...

مادرشوهرم شام میاد خونه ما دوس داره چون جاریم نزدیک خونه منه اونم باشه ایندفه سرسنگین دعوتش کردم ک نیاد اونم گفت ن مرسی نمیام.مادرشوهره ک شام اومد همچین چشم و ابروشو نازک میکرد میگفت چرا تو نهار نیومدی خونه اون؟تو میومدی ک اونم شام بیاد تو دلم گفتم برو بابا مگه اون کیه ک هر دفعه تو میای اونم باید دمت بشه و همرات باشه

همه اول بدون انتظار خوبی میکنن خانوم محترم.من خودمم بدون انتظار خوبی میکنم اما من چیزایی رو میبینم ک ...

منظور من رو نفهمیدید 

من قضاوت نکردم فقط منظورم این بود خودت رو داری اذیت میکنی اونا نشستن خونشون خیالشونم نیست شما داری حرص میخوری 

اگه کیک میاوردن دم درتون شماهم باید کادو میخریدین جاش میدادین! شاید نخواستن تو زحمت بندازنتون!

شماهم دیگه بهشون خوبی و محبت نکنین و یکم سرسنگینتر رفتار کنین! دستتونو بکنین تو عسل بذارین دهن جاری بازم گاز میگیره😕

مادرشوهرم شام میاد خونه ما دوس داره چون جاریم نزدیک خونه منه اونم باشه ایندفه سرسنگین دعوتش کردم ک ن ...

دقيقا منم اين مشكل رو داشتم البته مادرشوهر فقط به جاري قانع نبود توقع داشت دختراش هم دعوت كنم كه رو هم سي نفري ميشدن، دو سه بار همه رو دعوت كردم و هيچي نگفتم، بعد ديدم مادرش خونه بقيه كه ميره هيچكس مارو صدا نمي كنه كه شما هم بياين به شوهرم گفتم ديگه بقيه رو دعوت نمي كنم مادرت دلش خواست بياد نخواست نياد

چندباري هم كه مادرش اومده سرسنگين بوده ولي من واسم مهم نيست، پذيراييم رو ميكنم احترامم رو ميذارم به تيكه هاش هم جواب نميدم چون ميدونم دنبال بهانه است كه اعصاب شوهرم رو خورد كنه 

وقتي مياد بهش احترام بزار تا نتونه آتو ازت بگيره و دعوا راه بندازه، اينجوري شوهرت هم پشتت هست

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..
اگه کیک میاوردن دم درتون شماهم باید کادو میخریدین جاش میدادین! شاید نخواستن تو زحمت بندازنتون! شماه ...

عمرااااااا کیک میاوردم بهش کادو نمیدادم هه دیگع چی کوووووفت بگیره.کادو میخای باید مثل ادم دعوت کنی اونم نه روز جمعه روز پنج شنبه ک مغازه باز باشه خرم مگه کادو بدم؟اونا انقد زرنگن ک جاهایی ک واجب بوده شیرینی شکلات و کادو بدن همه دادن اون نداده.بس ک جمع کنن.

بنظرم اصلا مسئله ی مهمی نیست شاید چیزی ازش نمونده اگر میرفتی خب یک کادوهم میافتاد گردنت حالا که نرفتی اون بنده خدا هم که یک کیک گرفته رفته خونه پدرشوهرت قصد نداشته کسی برای کادو اذیت شه فقط یک کیک برای دلخوشی بچه گرفته

آهای مهربونا! عاشقتونم!  
عمرااااااا کیک میاوردم بهش کادو نمیدادم هه دیگع چی کوووووفت بگیره.کادو میخای باید مثل ادم دعوت کنی ا ...

همین جمله بس که جمع کنن جواب همه ابهامات

کلا بیخیال این افراد بشید اینا به خودشونم کیک ندادن شما توقع داری به شما بدن 

مطمن باش از این کیک تی تاپ ها گرفتن روش کبریت گذاشتن 

اینا تازه کبریت سوخته رو نگه میدارن واسه تولد سال دیگه صرفه جویی کنن