2821
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 39 پست
تو خانواده همسر منم اینجوریه با هم راحت هستیم خیلی بند تار مو نیستن اون یکی جاریام ولی مطمئنا شما طن ...

نه طنازی ی اصلا تو ذات من نیست. برای شوهرم هم بلد نیستم چه برسه به غریبه. ولی حس میکنم ممکنه به چشم خانواده جاری م بد بیاد. چون اونا محجبه ان. خود جاری م که اصلا مهم نیست. (استیکر خنده) 

جانم پیش اون یکی برادرشوهرام لا قل پیراهن میپوشه ولی پیش شوهر من خیلی به خودش رسیده بود بیشتر از اون ...

راجب مدرسه بردن و انجام دادن کاراشون رو شوهرت کنترل داشته باش ولی رو لباس جاریت نمیتونی کاری کنی مگه اینکه رابطتو کم کنی،اون شاید دوست داشته باشه یجا بیشتر به خودش برسه یجا کمتر،با شوهرتم انقدر راجبش حرف نزن چون بولدش میکنی تو ذهن شوهرت

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استارتر عزیزم ایشون کمبودهایی که نسبت به شما داره با لباس و آرایش و ... میخواد جبران کنه. شک نکن از ...

شوهرم میگه اون رفتارش خیلی خوبه به مادرم خیلی کمک میکنه یبار اوایل مادر شوهرم گفت اون خیلی خانومته از همه عروسهام بهتره در حالی که ایشون زود زود میان خونه مادرشوهر و چون عممه اش هست خیلی راحته  

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
نه طنازی ی اصلا تو ذات من نیست. برای شوهرم هم بلد نیستم چه برسه به غریبه. ولی حس میکنم ممکنه به چشم ...

دقیقا میدونم چی میگید من خودم محجبه هستم وچادر سر میکنم ولی دو تا از جاریام لباس راحت میپوشن دربند تا مو اینا نیستن من اصلا با اونا مشکل ندارم چون خودشون میدونن ولی جاری اخریه میخواد خودشو نمایش بده خدایی هر کی اونو دیده میگه ادم عجیبیه جالبه بدونید خواهر من اصلا محال راجب کسی نظر بده ولی وقتی اونو تو یه جمع خانوادگی دید به من گفت خدا صبرت بده

خدایا ممنونم به خاطر همه ی نعمت هایی که بهم دادی ومن قدرشونو نمیدونم 
وای فقط خودم درکت میکنم منم یه جاری دارم خیلی ناجور لباس میپوشه بحث راحت بودن نیست چون لباس راحت نمی ...

جاری منم همچین با ناز اسم شوهرم رو میگه دقت کردم با شوهر خودش او نقد راحت نیست

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
پوشش جاری شما فقط به خودش و همسرش ربط داره و همونجور که به جز شوهر شما شخصی نمیتونه تعیین کننده نوع پوشش شما باشه شما یا همسرتون و حتی خونواده ی شوهرتون هم نمیتونید تعیین کننده ی نوع پوشش اون خانوم باشید... شاید اون چیزی که از نظر شما بده از نظر اون خانوم و شوهرش بد نیست... بهتون پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان در مورد این مسائل با شوهرتون صحبت نکنید چون اینجوری فقط خودتون رو آدم بده میکنید... وقتی به شوهرتون اعتماد دارید پس دلیلی برای این حرفا باقی نمیمونه و در مورد مسائل دیگه باید بگم که همون طور که ممکنه شما برای خواهرتون یا زن داداشتون یا مادرتون یه جاهایی یه کارایی انجام بدین  شوهرتون هم این حق رو داره که یه جاهایی برای خونوادش یه کارایی رو که صلاح میدونه انجام بده... خونواده ی شوهرتون که اون رو مجبور به انجام کاری نمیکنند و ایشون خودشون در نهایت تصمیم میگیرن پس بهتره شوهرتون رو تحت فشار نذارید چون عواقب ترسناکی همچون مخفی کاری رو با خودش به همراه داره

برای شوهرتون قبل از همسر بودن دوست باشید و سعی کنید به خواسته های خودش و خونوادش احترام بذارید و مطمئن باشید با این کار هم ارزش شما نزد شوهرتون و خونوادش بالا میره هم اینکه شوهرتون برای خونواده ی شما با جون و دل مایه خواهد گذاشت... موفق و موید باشید

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^
دقیقا میدونم چی میگید من خودم محجبه هستم وچادر سر میکنم ولی دو تا از جاریام لباس راحت میپوشن دربند ت ...

واقعا آزاردهنده است منم خیلی اذیت میشم

من یادمه زمان آشناییم با یه آقایی... زن برادرش خیلی دخالت مبکرد

گوشیشو ازش میگرفت، برای من رنگ‌ میزد و حرفای ناامید کننده میزد

با هم میگفتن و میخندیدن و ....

من دیگه غلط بکنم با پسری وارد رابطه بشم که داداش داشته باشه. خواهر شوهر خیلی بهتر از جاری هست

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است
آره جانم نمی رم ولی عصر که شوهرم میاد پیشم چندبار دیدم زنگ زده بیا کار دارم حتی تو خرید هم اجازه نمی ...

نذار بره همسرت و خودت یه جوری برنامه بچین مثلا مهمونی گردش خرید که نتونه بره