2821
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 39 پست

جاري بزرگتر اغلب يه حس مالكيت رو برادر شوهرش داره و اگه كمي عوضي باشه ميخواد از محبتي كه بين بچش و برادر شوهرش هست كمال سواستفاده رو بكنه شما نگران نباش در نهايت هر چقدر تلاش كنه ميره تو حاشيه و اين شمايي كه تو صفحه أصلي ميموني واسه همسرت البته اگر عاقلانه رفتار كني

خداییش تحمل جاری که سطحش پایین تر از آدم باشه سخته

بهخاطر جبران ناکارمدی ذهنی به لباس باز و عشوه خرکی و آشپزی پناه میبرن و سرویس اضافه دادن به خانواده شوهررر

ایشش واقعا که

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای فقط خودم درکت میکنم منم یه جاری دارم خیلی ناجور لباس میپوشه بحث راحت بودن نیست چون لباس راحت نمیپوشه لباس شب تنگ وکوتاه خدا شاهده یه بار استین تور پوشیده بود ما حتی چاک سینشم دیدیم فوق العاده سفید هم هست تو چشمه طرز نشستنشم که نگو اغراق نمیکنم  میخواد خودشو نشون بده من ادمهای راحتم دیدم که قصدشون نمایش دادن نیست ولی این خیلی ناجوره

خدایا ممنونم به خاطر همه ی نعمت هایی که بهم دادی ومن قدرشونو نمیدونم 

عزیزم لباس پوشیدن هر کس یه چیز خصوصیشه،و شما دوست ندار متون رفت و آمدتو قطع کنی،نه اینکه بهش بگی چی بپوش چی نپوش

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
یکجوری خودت با جاریت صحبت کن غیر مستقیم بهش برسون شایدم کلا خانواده همسرت باز هستن بعدم شما نباید به ...

نه آخه مادر شوهرم واس همه چی حرف درست میکنه بعد میگه اون خانومه البته اونو خودش انتخاب کرده من دوست بودم با شوهرم منم به شوهرم گفتم چرا تو همچین رفتاری کردی وقتی اون طور لباس میپوشه تنها نرو

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
جانم آخه همه میدونن من مدرکم از اون بیشتره اون تحصیلاتش کنه من شاغلم اون خانه دار اگه بپرسم میگن خود ...

بگن.

دوست من ، خیلی از دوستانمون میگن هر کسی پوشش به خودش مربوطه، درست

اما نه زمانی که بخواد برای فامیل و اطرافیناش طنازی کنه.

اینا نارسیسم و یکسری مشکلات اخلاقی دارن ، وگرنه لزومی نداره خودشونو توی جمع فامیلی نیمه عربان کنن.

اگر تو اینشکلی جلوی همسر اون ظاهر میشدی خوشش میومد؟

الا اینه که آنچه را که برای خود نمیپسندی برای دیگران نپسند

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است
عزیزم لباس پوشیدن هر کس یه چیز خصوصیشه،و شما دوست ندار متون رفت و آمدتو قطع کنی،نه اینکه بهش بگی چی ...

جانم پیش اون یکی برادرشوهرام لا قل پیراهن میپوشه ولی پیش شوهر من خیلی به خودش رسیده بود بیشتر از اون من از این ناراحتم چرا با وجود اینکه شوهرش خونه است با شوهر من رفت مدرسه دنبال دخترش

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
بگن. دوست من ، خیلی از دوستانمون میگن هر کسی پوشش به خودش مربوطه، درست اما نه زمانی که بخواد برای ...

مرسی گلم

اگه جاری اینقدر صمیمیه شما و همسرتون هم همینقدر صمیمی باشین. در مورد لباس و اینا من نظری ندارم چون خودم هر جور بخوام جلوی برادرشوهرم لباس میپوشم باهاش شوخی هم میکنم خیلی خیلی هم دوستش دارم ولی اگر جاریتون اینقدر صمیمیه که میگه برو بچه رو بیار شما به همسرت بگو اونم صمیمی باشه بگه به خدا الان حال ندارم . خودت برو بیارش . این کارش به نظرم زشت تره

اگه جاری اینقدر صمیمیه شما و همسرتون هم همینقدر صمیمی باشین. در مورد لباس و اینا من نظری ندارم چون خ ...

تو خانواده همسر منم اینجوریه با هم راحت هستیم خیلی بند تار مو نیستن اون یکی جاریام ولی مطمئنا شما طنازی نمیکنید فقط راحت هستید مثل ما

خدایا ممنونم به خاطر همه ی نعمت هایی که بهم دادی ومن قدرشونو نمیدونم 
خداییش تحمل جاری که سطحش پایین تر از آدم باشه سخته بهخاطر جبران ناکارمدی ذهنی به لباس باز و عشوه خر ...

دقیقا

جانم پیش اون یکی برادرشوهرام لا قل پیراهن میپوشه ولی پیش شوهر من خیلی به خودش رسیده بود بیشتر از اون ...

شما باید شوهرت رو کنترل کنی. هرطور شده جلوش رو بگیر. نمیگم حتما منظوری دارن یا چیزی هست بینشون. وقتی شما ناراحتی نباید اونکارو بکنه

استارتر عزیزم ایشون کمبودهایی که نسبت به شما داره با لباس و آرایش و ... میخواد جبران کنه.

شک نکن از خانمی شما و سطح بالای شما در خونه ی ایشون بحث شده

شما تا میتونی به موفقیت هات دامن بزن و بهترین لباس و آرایش رو برای همسرت و محیط بیرون انتخاب کن.

روابطتت رو با ایشون به سطح پایین برسون با بهانه ی کمبود وقت

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است