2821
2789
عنوان

جاری

942 بازدید | 39 پست

بچه ها من تو دوران عقد هستم جاری من خیلی لباسهای باز جلوی همسرم میپوشه و کلا تو لحنش نام همسرم رو با ناز میگه بیار رفتیم خونشون یه تاب و ساپورت پوشیده بود کلی هم آرایش کرده بود و با اینکه شوهرش خونه بود به همسر من گفت بره دخترش رو از مدرسه بیاره من به شوهرم میگم چرا اون اون طوری لباس میپوشه و باهاش دعوا کردم میگه اون منظوری نداره شوهرم خیلی پاکه ولی مادر شوهرم موندم اگه من یکاری کنم زود حرف درست میکنه چرا چیزی نمیگه که البته ایشون برادرزاده مادرشوهرمه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب بپوشه خودش گناه میکنه توجلوبزادرشوهرت لباس بازنپوش که اون خیط بشه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
توام با بهترین لباس و آرایش جلو اونا ظاهر شو با کلاس صحبت کن از جاریت چهار تا لغت انگلیسی تو جمع ب ...

جانم آخه همه میدونن من مدرکم از اون بیشتره اون تحصیلاتش کنه من شاغلم اون خانه دار اگه بپرسم میگن خودشو نشون میده

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

به نظر من نمیتونی راجع به طرز لباس پوشیدنش چیزی بگی بهش ولی میتونی به شوهرت بگی که جاری ات اگه کاری بهش گفت انجام نده و خودتون هم تا جاییکه میتونین کمتر رفت و آمد کنید باهاش

شما نميتوني پوشش جاريتونو تعيين كني اون به خودشو همسرش ربط داره اگه از بابت همسرت خيالت راحته پس جاي نگراني نيست. همسر منم تو دوران عقد خيلي كارا براي خواهر و برادرش ميكرد و اونا فكر ميكردن وظيفشه ولي بعد از عروسي درست شد.

روال زندگیشون این بوده همیشه ... شما نمیتونی تغییرش بدی ..  والبته اونقدر که فکر هم میکن ...

نه جانم این یکی جاریم اون طور نیست آخه زود زود به شوهر من زنگ میزنه کارهاش میگه اون روز زنگ زده بیا دخترم رو ببر خونتون 

جانم آخه همه میدونن من مدرکم از اون بیشتره اون تحصیلاتش کنه من شاغلم اون خانه دار اگه بپرسم میگن خود ...

میتونی همین شاغل بودن رو بهونه کنی بگی کار دارم سرم شلوغه کمتر رفت و آمد کنی باهاش 

یکجوری خودت با جاریت صحبت کن غیر مستقیم بهش برسون شایدم کلا خانواده همسرت باز هستن بعدم شما نباید به همسرت میگفتی اگه قبلا زیاد توجه نمیکرده از الان به بعد بیشتر توجهش جلب میشه

بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...
میتونی همین شاغل بودن رو بهونه کنی بگی کار دارم سرم شلوغه کمتر رفت و آمد کنی باهاش 

آره جانم نمی رم ولی عصر که شوهرم میاد پیشم چندبار دیدم زنگ زده بیا کار دارم حتی تو خرید هم اجازه نمی داد شوهرم با من مشورت کنه 

سعی کن کمتر رفت و امد کنی وقتی روی پوشش حساسی.... و حتما از شوهرت بخواه تو زندگیشون  دخالت نکنه.... و بذاره خودشون به امور زندگیشون برسن .....فکر نکنم لازم بشه عمو برادرزاده رو همیشه ببره مدرسه بیاره

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥