2777
2789

ما باهم دوست بودیم بعد ازدواج کردیم 3ماه بعد عقد بهم خیانت جنسی کرد با یه بدکاره رفته بودن رابطه خودش و دوستش بعد همش بهم پی ام میداد که پشیمونم من دوست دارم همیشه من بلاکش میکردم باز بهم پیام داده که بیا برگردیم به هم من نمیتونم بیخیالت بشم

زندگی خاله بازیه؟😊عزیزم برنگرد لیاقتت بیشتر از ایناست

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی بری سر زندگی باهاش دیگه نمیتونی جدا شی چون قبلنم یبار جدا شدی ازش 

اونی ک مسئولیت و تعهد نمیفهمه ، تا اخر عمرشم نمیتونه بفهمه ، از منی ک یک عمر با همچین ادمی زندگی کردم قبول کن این حرفو 

اون مردایی ک متعهدن و میگن دیگه زن گرفتم. هرگز اینکارارو نمیکنن ، ولی نامزد شما ، شمارو نادیده گرفته. انگار نبودی 

پس راحت میتونه چشمشو ببنده ب شما و بره دنبال خوشیاش

جوابش رو نده اصلا، مطمئن باش بارها و بارها بازم خیانت خاهد کرد، مردی که به زن عقدیش خیانت کنه، در زمان اوج احساسات و عشق و عاشقی، ببین چند سال بعد که همه حس‌ها تقریبا عادی میشه، چی خاهد شد، چی تو اون زن بدکاره دیده بود که تو نداشتی، اگه رابطه میخاس خب خودش زن داشت، عقل داشته باشی کلا بلاکش میکنی حتی سیمکارت رو عوض میکنی تا دوباره گول نخوری فردا با یه بچه اسیر دادگاه بشی