2777
2789

منظورت خط و خش هست یا ال سی دیش خراب شده؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۹ تومن اینا

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

روی ال سی دی؟باید عوض کنی صفحه شو🥲خیلی کم میخرن خواهرم

نه اگه منظورش خش باشه روی گلس گوشی افتاده باشه افت قیمت نداره

نهایتا یه تومن

ولی اگه ال سی دی خراب شده باشه و پخش رنگ باشه اره باید تعویض کنه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منظورت خط و خش هست یا ال سی دیش خراب شده؟

با ناخن که میکشی مشخصه خطه...یه خط بالای السیدی است..خراب نشده که. دیشب خریدیم از گوشی فروشی. اما خطوندیدیم از بس عجله داشتیم

نه اگه منظورش خش باشه روی گلس گوشی افتاده باشه افت قیمت ندارهنهایتا یه تومنولی اگه ال سی دی خراب شده ...

ابجی چرا باید واسه گلس سوال بپرسه؟

مطمئن باش گلس نیست

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
با ناخن که میکشی مشخصه خطه...یه خط بالای السیدی است..خراب نشده که. دیشب خریدیم از گوشی فروشی. اما خط ...

نه افت قیمت نداره اون 

ولی اگه خیلی حساسی برو پس بده 

با ناخن که میکشی مشخصه خطه...یه خط بالای السیدی است..خراب نشده که. دیشب خریدیم از گوشی فروشی. اما خط ...

برید پس بدید به خود طرف

اگه زیر بار میره

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
ابجی چرا باید واسه گلس سوال بپرسه؟مطمئن باش گلس نیست

نه منظورم گلسی که میخریم میندازیم روی صفحه نیست

منظور گلس خود گوشیه

اونی که میاد روی ال سی دی 

۹ تومن اینا

😐😐

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خریدنی متوجهش نشدیم. دیشب از موبال فروشی خریدیم ۳۶.. بخوایم بفروشیم چند میخرن؟؟؟

خب ببرین بهش نشون بدین که چرا اینطوریه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)