2777
2789
عنوان

خیلی بدم اومد از خودم امروز 😞

824 بازدید | 54 پست

شوهرم اعتیاد داره هر لحظه بهش میگم بیا بریم حق طلاق بده بهم اونم گفت باش دیشب ،امروز بعد مدتها یکم خوشحال بود بازم من خرابش کردم گفتم بریم دیشب گفتی باشه ،گفت نه نمیدم گفتم بس چرا دروغ میگی باشه 

گفت چرا هر ثانیه تو هر لحظه هی تکرار میکنی تو دعوا ،تو خوشی و...

اگه واقعا این زندگی برات تموم شده است بهم بگو گفتم اره گفت باش تا همین الان امید داشتم ولی اگ تو واقعا نمیخوای اذیتت نمیکنم میام میدم من چند ماهه ازت آرامش نگرفتم تو کاری میکنی من بیشتر برم سمت مواد تا بیام سمت تو ،

خیلی حالم از خودم بدشد نمیدونم واقعا چمه کلا حالم خوب نیس

خیلی شیک و خوشگل اعتیادشو انداخت تقصیر تو 😶

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسه مهریه بگیری

اگه اینقدر طلاق میخای بگو بدون مهریه ،۲ساعت دیگه طلاقت میده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شما کار اشتباهی نکردی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.