فیلم_باز مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 45 پست ظهر زمستونیتون بخیر 🖐️🌱امیدوارم روز خوبی داشته باشید کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟ 1403/12/16 | 11:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 نه، داشتم ولی قطع ارتباط کردیم با چند تا دخترا دوست بودم آهان دلیلشو نمیپرسم ولی میدونم اونا ضرر کردن نه تو 👌😂 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2858 باشع 🙌نمیدونم 🫤 😂 😂 😂 فکر کنم این رمانا بیشتر خنده دار باشن 🤣 آرشام تهرانی....🤦😂😂😂🤣🤣 اره خیلی خنده دارن اونقدر ناراحتم یه زمانی این رمانها رو میخوندم، حالم بد شد یادشون افتادم😂😂😂😂😂😂😂😂😂 دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2858 آهان دلیلشو نمیپرسم ولی میدونم اونا ضرر کردن نه تو 👌😂 واااای، دیگه خیلی داری شادمانم میکنی، ممنونم 😂😂😂😉😉😁😁 دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 اره خیلی خنده دارن اونقدر ناراحتم یه زمانی این رمانها رو میخوندم، حالم بد شد یادشون افتادم😂😂😂😂😂 ... میفهمم چی میگی 😂 منم قبلا یکارایی میکردم و....الان وقتی بهش فکر میکنم خنده ام میگیره 🤣🤣 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 واااای، دیگه خیلی داری شادمانم میکنی، ممنونم 😂😂😂😉😉😁😁 🤦😂😂😂 عیییییییییولی مطمئنم یکی مکالمه ما رو ببینه به عقل خودش شک کنه 😂 🤣 🤣 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2858 میفهمم چی میگی 😂 منم قبلا یکارایی میکردم و....الان وقتی بهش فکر میکنم خنده ام میگیره 🤣🤣 واقعا، اخه چرا اینقدر جاهل بودم 😂😂😂😂😂بعد فکر کن خودم رو میذاشتم جای شخصیت اصلی رمانهای اب دوغ خیاری، در این حد تباه بودم😂😂😂😂😂😂مثلا چیکار کردی که بیشتر باعث خنده ات میشه😂😂😂😂 دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2858 🤦😂😂😂 عیییییییییولی مطمئنم یکی مکالمه ما رو ببینه به عقل خودش شک کنه 😂 🤣 🤣 اتفاقا مکالمه های ما خیلی سطحش بالاست هر شخصی متوجه مفهومش نمیشه، باید رمز گشائی کنن تا بفهمن، عینهو خط میخی😂😂😂😂😂😂 دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 واقعا، اخه چرا اینقدر جاهل بودم 😂😂😂😂😂بعد فکر کن خودم رو میذاشتم جای شخصیت اصلی رمانهای اب دوغ خ ... نه اینجوری نگووووووو 😕😂😂😂😂 شما الگوی ماییییییییهمه همین کارو میکنن دیگه 🤣 من چون زیاد فیلم میبینم بیشتر خودمو جای نقش اصلی فیلم میزارم 🤣 مثلا قاتلای سریالی و....🙂خیلی دلم میخواد ببیینم خودتو جای کی میزاشتی و...😂😂😂😂 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 اتفاقا مکالمه های ما خیلی سطحش بالاست هر شخصی متوجه مفهومش نمیشه، باید رمز گشائی کنن تا بفهمن، عینهو ... خوشم میاد کم نمیاری 👏😂😂😂 باید این خصوصیت اخلاقی رو ازت یاد بگیرم 😂 سالیان سال طول خواهد کشید تا بفهمن😆😂🙌 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 های برابر خوبی قربانت خودت خوبی 😉 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
sahel_lull عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6721 موفق باشی ممنونم ، همچنین ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2858 خوشم میاد کم نمیاری 👏😂😂😂 باید این خصوصیت اخلاقی رو ازت یاد بگیرم 😂 سالیان سال طول خواهد کشید تا ... هیییییییی 🥺🥺🥺🥺🥺پسر خوبی هستی قدر خودت رو بدون، خدانگهدارت🖐🏻🖐🏻🖐🏻 دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 هیییییییی 🥺🥺🥺🥺🥺پسر خوبی هستی قدر خودت رو بدون، خدانگهدارت🖐🏻🖐🏻🖐🏻 مرسی ازت 😅🥲🍀🌷 مطمئن باش خوبی از خودته 😊بازم هر از گاهی به تاپیکام سر بزن ، دلم گرفت 🙁 😂 😂 😂 😂 مراقب خودتون باشید 😊 خدا حافظ 🖐️ کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2858 مرسی ازت 😅🥲🍀🌷 مطمئن باش خوبی از خودته 😊بازم هر از گاهی به تاپیکام سر بزن ، دلم گرفت 🙁 😂 😂 � ... تو هم مراقب خودت باش، فرصت شد میام، دل منم گرفت 🥲🥲🥺🥺 دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶