فیلم_باز مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 45 پست ظهر زمستونیتون بخیر 🖐️🌱امیدوارم روز خوبی داشته باشید کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟ 1403/12/16 | 11:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2846 آه مرسی 😅😂😂🖐️خیلیم خوش اومدین ، کل تاپیک های بنده متعلق بشماست 🤝😂😂تازه فهمیدم چرا میگی اون ت ... خیلی ممنون، خیلی ممنون، خجالتم ندید دیگه🤝🏻🤝🏻😎😎😎وای واقعا باید از اون تاپیک گریخت، من از راه شط اومدم تو این یکی تاپیکتون، همه جا هستم😂😂😂😂😂😂😂😂 دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2846 آهان 😅 این نظر لطف شماست 😊 خیلی خیلی ازتون ممنونم 🙏💚 میگم چرا این اقا اینقدر پروفایلش ترسناکه، احساس میکنم یه چشم داره هممون رو رصد میکنه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای اینجا رو هم ترک کنم برم😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂 دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
sahel_lull عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6721 آها 😅 منم سال بعد کنکور ارشد دارمدوازدهمی ؟ انسانی ؟ بله ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 خیلی ممنون، خیلی ممنون، خجالتم ندید دیگه🤝🏻🤝🏻😎😎😎وای واقعا باید از اون تاپیک گریخت، من از راه ش ... خواهش میکنم این چه حرفیه 🙂😂 🤣 🤣 کاش میشد اصلا اون تاپیک رو منفجرش کرد💥 🤣🤣 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 خیلی ممنون، خیلی ممنون، خجالتم ندید دیگه🤝🏻🤝🏻😎😎😎وای واقعا باید از اون تاپیک گریخت، من از راه ش ... نبابا کجا ترسناکه 🥹🤣🤣🤣 خیلی گوگولیهه 🤗🤣ولی بنظرم تحت نظریم داریم رصد میشیم 👁️🤣نمیدونم چرا بعضی وقتا نمیشه رو پیامت ریپ بزنم 🫤وقتایی که حوصله ات سر میره چه میکنی ؟ کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2846 خواهش میکنم این چه حرفیه 🙂😂 🤣 🤣 کاش میشد اصلا اون تاپیک رو منفجرش کرد💥 🤣🤣 نهههه، بذار باشه، حوصلمون سر رفت یه سر به حیات وحش بزنیم، بخندیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 نهههه، بذار باشه، حوصلمون سر رفت یه سر به حیات وحش بزنیم، بخندیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 باشه 😂 🤣 😂 🤣 😂 هیییییییییی کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2846 نبابا کجا ترسناکه 🥹🤣🤣🤣 خیلی گوگولیهه 🤗🤣ولی بنظرم تحت نظریم داریم رصد میشیم 👁️🤣نمیدونم چرا ب ... نه بابا کجاش گوگولیه، ادم خوف میکنه، باور کن تحت نظریم😂😂😂😂😂😂حوصلم که سر نمیره اما اگه سر رفت زیرش رو کم میکنم که سر نره😂😂😂😂😂😂ولی جدی اگه حوصلم سر بره میرم بیشتر یوتیوب داستان صوتی گوش میدم، خیلی کم اینستا، گاهی هم میام اینجا دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2846 باشه 😂 🤣 😂 🤣 😂 هیییییییییی 😂😂😂😂😂😂😂هییییییی روزگار دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 نه بابا کجاش گوگولیه، ادم خوف میکنه، باور کن تحت نظریم😂😂😂😂😂😂حوصلم که سر نمیره اما اگه سر رفت ز ... نترس من اینجام 💪💪🤣🤣منم زیرشو کم کردم ولی درست نشد 😕🤣🤣🤣🤣خوبه 👌 منم قبلا اینستا و یتویوب میرفتم ولی پاکشون کردم میخوام از این به بعد رمان صوتی گوش بدم 😉 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 😂😂😂😂😂😂😂هییییییی روزگار اینجا دوست و رفیق داری ؟ کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2846 نترس من اینجام 💪💪🤣🤣منم زیرشو کم کردم ولی درست نشد 😕🤣🤣🤣🤣خوبه 👌 منم قبلا اینستا و یتویوب میر ... پس حواست باشه، خیلی ترسناکه، 😂😂😂😂عه چرا درست نشد اصولا زیرش کم بشه نباید سر بره😁😁😁اخه چرا حذف کردی، انصافا یوتیوب خوبه، رمان عاشقانه مثلا ارشام تهرانی که لباساش با چشمای دختره هارمونی قشنگی داره، وای فکر کن نشستی اینا رو گوش میدی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😉😉😉 دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2846 اینجا دوست و رفیق داری ؟ نه، داشتم ولی قطع ارتباط کردیم با چند تا دخترا دوست بودم دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 پس حواست باشه، خیلی ترسناکه، 😂😂😂😂عه چرا درست نشد اصولا زیرش کم بشه نباید سر بره😁😁😁اخه چرا حذف ... باشع 🙌نمیدونم 🫤 😂 😂 😂 فکر کنم این رمانا بیشتر خنده دار باشن 🤣 آرشام تهرانی....🤦😂😂😂🤣🤣 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟