2777
2789
آه مرسی 😅😂😂🖐️خیلیم خوش اومدین ، کل تاپیک های بنده متعلق بشماست 🤝😂😂تازه فهمیدم چرا میگی اون ت ...

خیلی ممنون، خیلی ممنون، خجالتم ندید دیگه🤝🏻🤝🏻😎😎😎

وای واقعا باید از اون تاپیک گریخت، من از راه شط اومدم تو این یکی تاپیکتون، همه جا هستم😂😂😂😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

آهان 😅 این نظر لطف شماست 😊 خیلی خیلی ازتون ممنونم 🙏💚

میگم چرا این اقا اینقدر پروفایلش ترسناکه، احساس میکنم یه چشم داره هممون رو رصد میکنه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وای اینجا رو هم ترک کنم برم😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آها 😅 منم سال بعد کنکور ارشد دارمدوازدهمی ؟ انسانی ؟

بله

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

خیلی ممنون، خیلی ممنون، خجالتم ندید دیگه🤝🏻🤝🏻😎😎😎وای واقعا باید از اون تاپیک گریخت، من از راه ش ...

خواهش میکنم این چه حرفیه 🙂😂 🤣 🤣 

کاش میشد اصلا اون تاپیک رو منفجرش کرد💥 🤣🤣

سخته ، نه ؟

خیلی ممنون، خیلی ممنون، خجالتم ندید دیگه🤝🏻🤝🏻😎😎😎وای واقعا باید از اون تاپیک گریخت، من از راه ش ...

نبابا کجا ترسناکه 🥹🤣🤣🤣 خیلی گوگولیهه 🤗🤣

ولی بنظرم تحت نظریم داریم رصد میشیم 👁️🤣

نمی‌دونم چرا بعضی وقتا نمیشه رو پیامت ریپ بزنم 🫤

وقتایی که حوصله ات سر می‌ره چه می‌کنی ؟

سخته ، نه ؟

خواهش میکنم این چه حرفیه 🙂😂 🤣 🤣 کاش میشد اصلا اون تاپیک رو منفجرش کرد💥 🤣🤣

نهههه، بذار باشه، حوصلمون سر رفت یه سر به حیات وحش بزنیم، بخندیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نبابا کجا ترسناکه 🥹🤣🤣🤣 خیلی گوگولیهه 🤗🤣ولی بنظرم تحت نظریم داریم رصد میشیم 👁️🤣نمی‌دونم چرا ب ...

نه بابا کجاش گوگولیه، ادم خوف میکنه، باور کن تحت نظریم😂😂😂😂😂😂

حوصلم که سر نمیره اما اگه سر رفت زیرش رو کم میکنم که سر نره😂😂😂😂😂😂

ولی جدی اگه حوصلم سر بره میرم بیشتر یوتیوب داستان صوتی گوش میدم، خیلی کم اینستا، گاهی هم میام اینجا

نه بابا کجاش گوگولیه، ادم خوف میکنه، باور کن تحت نظریم😂😂😂😂😂😂حوصلم که سر نمیره اما اگه سر رفت ز ...

نترس من اینجام 💪💪🤣🤣

منم زیرشو کم کردم ولی درست نشد 😕🤣🤣🤣🤣

خوبه 👌 منم قبلا اینستا و یتویوب میرفتم ولی پاکشون کردم 

می‌خوام از این به بعد رمان صوتی گوش بدم 😉

سخته ، نه ؟

نترس من اینجام 💪💪🤣🤣منم زیرشو کم کردم ولی درست نشد 😕🤣🤣🤣🤣خوبه 👌 منم قبلا اینستا و یتویوب میر ...

پس حواست باشه، خیلی ترسناکه، 😂😂😂😂

عه چرا درست نشد اصولا زیرش کم بشه نباید سر بره😁😁😁

اخه چرا حذف کردی، انصافا یوتیوب خوبه، 

رمان عاشقانه مثلا ارشام تهرانی که لباساش با چشمای دختره هارمونی قشنگی داره، وای فکر کن نشستی اینا رو گوش میدی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😉😉😉

پس حواست باشه، خیلی ترسناکه، 😂😂😂😂عه چرا درست نشد اصولا زیرش کم بشه نباید سر بره😁😁😁اخه چرا حذف ...

باشع 🙌

نمی‌دونم 🫤 😂 😂 😂 

فکر کنم این رمانا بیشتر خنده دار باشن 🤣 آرشام تهرانی....🤦😂😂😂🤣🤣

سخته ، نه ؟